LocoTsoutsouna
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 145
- Πόντοι
- 286
Προς το παρών η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ εχει χτυπήσει κόκκινοΌλα είναι πιθανά όταν ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο!
Προς το παρών η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ εχει χτυπήσει κόκκινοΌλα είναι πιθανά όταν ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο!
Δηλαδη ηρθε 11 η ωρα πηρε δωματιο και μαλλον κανει εκει τα ραντεβου της. Η ρεσεψιον δεν ακουσε δεν ειδε δεν μιλησε. Ευγενεστατη , ανεβηκαμε μαζι και την ρωτησα πως την λενε .?...κατοικοεδρευει?...δηλ μαν?...
ψέμαάλλη μια καινούργια βρήκα εγώ
στις 500+ που εχω παρει το εχω κανει μονο 3 φορες αυτο...ανεβαινει η αδρεναλινη καλη φαση ειναι...αρκει να σε παιρνει και να ξερεις που και ποτε το κανεις και να εχεις δεχτει και αφομοιωσει ολες τις παραμετρους πριν απο μια τετοια κινηση....
Υ.Γ ο πιο ευκολος τροπος αν οντως σκεφτεσαι να το κανεις ειναι οταν τελιωσει ο γυρος και παει η αλλη για μπανιο...με γραφεια ουτε καν να το σκεφτεσαι...με ανεξαρτητες και να εισαι 100% σιγουρος...δεν παιζεις με αυτα
όταν θα τρως τις μάπες σου ή καμιά πιστολιά - μαχαιριά...θα λες ''τι μαλακία έκανα''
κωλοπαίδι κ μέγιστος μαλάκας κάφρος απέναντι σε εργαζόμενες, το μεγαλύτερο μουνόπανο να ειναι η άλλη, δεν της φέρεσαι έτσι...
σαν κατουρημένο λαγουδάκι που τρεχει να κρυφτεί...
ααααχααχχχαχχαχαχαχαχ γατακι
ε αφού καταλαβαίνετε τι εννοώ. Το παραφράζω μήπως και κρυφτούμε από τους προσβεβλημένους.
θεος σχωρεστον μετα....τυπε το εχω κανει!αλλα οχι σε επαγγελματια...σε κοπελα που μου το επαιζε κυρια και μου ειχε σπασει το πουτσο κυριολεκτικα με τη δηθεν παρθενια της.
υ.γ το πιο κουφο?!μετα εμαθα οτι δουλευει σε μπουρδελο!!!!
Τι λες μωρεστις 500+ που εχω παρει το εχω κανει μονο 3 φορες αυτο...ανεβαινει η αδρεναλινη καλη φαση ειναι...αρκει να σε παιρνει και να ξερεις που και ποτε το κανεις και να εχεις δεχτει και αφομοιωσει ολες τις παραμετρους πριν απο μια τετοια κινηση....
Υ.Γ ο πιο ευκολος τροπος αν οντως σκεφτεσαι να το κανεις ειναι οταν τελιωσει ο γυρος και παει η αλλη για μπανιο...με γραφεια ουτε καν να το σκεφτεσαι...με ανεξαρτητες και να εισαι 100% σιγουρος...δεν παιζεις με αυτα
To θέμα ειναι οτι δεν το σκέφτηκε ούτε ο μοντ που τον πρασινισε. ;) ;)την περίπτωση να τρολάρει δεν την σκέφτηκε κανεις σας?
στις 500+ που εχω παρει το εχω κανει μονο 3 φορες αυτο...ανεβαινει η αδρεναλινη καλη φαση ειναι...αρκει να σε παιρνει και να ξερεις που και ποτε το κανεις και να εχεις δεχτει και αφομοιωσει ολες τις παραμετρους πριν απο μια τετοια κινηση....
έξω από αυτό το σάιτ αλήτη. περιγράφεις πως το έκανες εσύ και μας προτείνεις να παραβιάσουμε και εμείς γραπτοϋς και άγραφους νόμους στους οποίους η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών ουδέποτε έχει διανοηθεί να παραβιάσει. απατεώνα συχαμένε
καλαααα...εγω σου ειπα 2 κουβεντες...μαλλον,δεν βαζεις μυαλο..εγω παντως και στην κηδεια,και στα 9μερα θα ερθω να ξερεις.μαζι με πιτσαρια,και με καρολινα...ετσι για να βλεπεις...φτιαξε το κειμενο εσυ κ ασε τις ευλογιες
φτιαξε το κειμενο εσυ κ ασε τις ευλογιεςθεος σχωρεστον μετα....