tedsantrin
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
καλως ηρθες στο σαιτ φιλε μου.ριξε μια ματια στους κανονες του φορουμ καταρχην.ενας απο αυτους ειναι οτι γραφουμε με ελληνικους χαρακτηρες.οσο αναφορα για τα πμ σου,πρεπει να εχεις απο 5 και πανω,για να ενεργοποιηθει αυτη η υπηρεσια στο προφιλ σου.
σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση φιλε guru13!
πλεον,τιποτα.κλειστο κινητο,και εξαφανιζολ.
μαν,πρεπει να κανεις λαθος.αν προσεξεις εχουν διαφορετικο στηθος...την είχα πάρει αυτή την κοπέλα και έχω την εντύπωση πως είναι τώρα με αυτή την αγγελία:
μαν,πρεπει να κανεις λαθος.αν προσεξεις εχουν διαφορετικο στηθος...
καλημερα μαν!..οι τραπεζες ανοιγουν,αλλα θα μεινουν ιδια ολα.οικονομικη...?...δηλ?...μεχρι?...Καλημέρα μεγάλε ¨ερευνητή¨, έχεις ανακαλύψει τίποτε καλό και οικονομικό; (άντε να δούμε τώρα που θα ανοίξουν οι τράπεζες μπας και κάνουμε καμμιά ¨κατάθεση¨)
ελα πμ ΕΣΥ!...Μέχρι 80, σκέφτομαι για χριστιάννα.
ελα πμ ΕΣΥ!...
πραγματικά είναι πολλές και δεν είναι ποτέ αρκετέςΠρος guru 13
Εάν θες στείλε μου σε παρακαλώ κι εμένα pm για καμία ανεξάρτητη που ν' αξίζει μέχρι 80 €, λόγω κρίσης. Ευχαριστώ και περιμένω.
πραγματικά είναι πολλές και δεν είναι ποτέ αρκετές
μαρια30 ,Άντζελα 007 βικα95,αλικη,χριστιανα..αυτές είναι οι καλύτερες που παίζουν στα 80Καταλαβαίνω ότι είναι πολλές αλλά μια βοήθεια από σας καλοδεχούμενη.
πραγματικά είναι πολλές και δεν είναι ποτέ αρκετές
πιστεύω να σε κάλυψαΚαταλαβαίνω ότι είναι πολλές αλλά μια βοήθεια από σας καλοδεχούμενη.