thiras
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2006
- Like
- 242
- Πόντοι
- 36
Κατερίνα 20 στο facebook
είσαι σίγουρος ότι είναι αυτή? ένα άλλο θυμόμουν...
Κατερίνα 20 στο facebook
αυτό μήπως?είσαι σίγουρος ότι είναι αυτή? ένα άλλο θυμόμουν...
Αυτός ο κωλος είναι κλεμμενοςευχαριστώ μαγκες για τις πληροφορίες παντος αυτη δεν νομίζω να ειναι η κατερινα με 60ευ για τις αλλες δεν {βρηκα} τιποτα πισω στο φορουμ εκτος απο κατι για εσκιμοικα οποτε αμμα ξερεται πειτε
αυτο εδω το μαυριδερο με των 70 ενονοματι κλαουντια το ξερεται ?
Σε πολλά call girl και στα γραφεία η χρήση του ταξί είναι διαφορετική, δεν είναι η διαδρομή.
Καλημέρα συνάδελφοι έχει πάρει κανείς μόνη της την Στεφη ιού κάνει duo με την Ναντια,,,
Εχει κανεις το τηλεφωνο της Στεφης; Τη Ναντια που ειχαπαρει και της το ζητησα δε μου το εδινε και μπυ ελεγε οτι μονο duo κανει. Ξερω παπαριες γιατι μπροστα στη Στεφη η Ναντια ειναι μπαζο αλλα πραγματικα αν εχει κανεις το τηλ της θα το ηθελα με πμ. Ευχαριστω
ε προσβαλεις την ναντια ετσι ρε φιλαρακι και την κανεις να νιωθει υποτιμητικα....ριξτης εκει ενα πουτσο στο duo και αφοσιωσου στην στεφη μετα....μην κλαιει και αυτη
καλημέρα σε ολους σας μαγκες μου,ποια είναι αυτή η Στεφη ρε αλανια ποιος θα μου και εμενα 2 λογια για την κυρια....
ευχαριστω ρε μαγκα μου να σαι καλα....την ναντια της εχω παρει την στεφη δεν την ηξερα καν μαλιστα παιζει και μονη της ξερουμε?
ευχαριστω ρε μαγκα μου να σαι καλα....την ναντια της εχω παρει την στεφη δεν την ηξερα καν μαλιστα παιζει και μονη της ξερουμε?
μαλιστα ρε μαγκα αν το βρεις και γουστάρεις μην μς ξεχασεις.....Παιζει αρκει να εχεις το τηλεφωνο της. Ψαχνω και εγω να το βρω αλλα δεν.....
εχεις κατι καλο να προτεινεις για σημερα μετα το ρεπο σου?
πολλα και διαφορα