grigoris1913
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2015
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
τα κοριτσια θελουν 150 ευροπουλα, εληνιδες λενε οτι ειναι και εχουν χωρο δικο τους, αλλα πανε και σε hotel η σπιτι!!!
ξερει κανεις κατι παραπανω??
τα κοριτσια θελουν 150 ευροπουλα, εληνιδες λενε οτι ειναι και εχουν χωρο δικο τους, αλλα πανε και σε hotel η σπιτι!!!
ξερει κανεις κατι παραπανω??
το γνωστο συνεργαζομενο διδυμο,η μια ειναι η Σοφια απο Κορυδαλλο και η αλλη η Μαρινα απο Αγ. Αναργυρους.Πολυ κρεας για το τιποτα...... Και μαζι και χωριστα δεν αξιζουν,προσπερασε το.
Για την πρωτη εισαι εδω απο #73542 Και για την τεταρτη μαλλον γραφειο γιατι στην καρτελα χρηστη βγαζει και αλλες αγγελιες για τις αλλες δεν γνωριζω κατιΕχει δοκιμάσει κανεις καμια απο αυτες ρε παιδιά?
1)
2)
3)
4)
5)
Εγώ προτίνω τη Νεφέλη ή την Αλέκα (που είσαι φίλε μπριτάνικα να με δεις)καλησπέρα γαμικουλες συναθλητές
παρακολουθώ καιρό το forum αλλά ποτε δεν είμουνα μέλος. Τώρα μιας και σε ανάγκη, ψάχνω για CG πρώτη φορα. Κατι έως 100 που να παίζει για σήμερα Αθήνα?
προτίμηση σε petit κορίτση (όχι πάνω απο 1.70 και max 30 χρονών). GFE φάση κατά προτίμηση για 2-3 φορές και εάν βγει σε PSE οκ..
ναστε καλά και καλά γαμήσια!
την 1η την έχω πάρει εγώ. ξανθούλα κουκλίτσα γύρω στα 30 ελληνίδα. Είτανε τόσο τούρμπο και επιθετική στο κρεβάτι που κομπλάρισα. τέτοια συμμετοχή δεν έχω ξαναδεί. είχα χύσει και αυτή κουνιότανε ακόμη για ώρα. τι να πω... 70 μου πήρε για το απλό αλλά εγώ της έδωσα 80 με τρεμάμενα πόδια. τη συστήνω ιδιαίτερα.
οχιθέλει ερώτημα;
σπιτι η χοτελ τυπε?την 1η την έχω πάρει εγώ. ξανθούλα κουκλίτσα γύρω στα 30 ελληνίδα. Είτανε τόσο τούρμπο και επιθετική στο κρεβάτι που κομπλάρισα. τέτοια συμμετοχή δεν έχω ξαναδεί. είχα χύσει και αυτή κουνιότανε ακόμη για ώρα. τι να πω... 70 μου πήρε για το απλό αλλά εγώ της έδωσα 80 με τρεμάμενα πόδια. τη συστήνω ιδιαίτερα.
Εγώ προτίνω τη Νεφέλη ή την Αλέκα (που είσαι φίλε μπριτάνικα να με δεις)