z4
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 321
- Πόντοι
- 2.287
Να πας..... Να πας.... Σαν το σκυλι στ'αμπέλι..........
Ta φωτα σας....Να παω?
Ta φωτα σας....Να παω?
Υπαρχει καμια προταση κορασιδας με γυρω στα 80 ευρωπουλα;
μουφα δηλαδη η ευα?Μην χάσεις
σονια , ελευθερια , αλεξανδρα , αντζελα , κατια ολες ελληνιδες πιπινοκατασταση....η αποφαση ειναι δικη σου
Παίζουν ανεξάρτητες που να έρχονται σε σπίτι σε πάρτυ με πληρωμένη την ταρίφα τους και όποιος θέλει να πηδήξει να σκάει την 50άρα του επιπλέον ?
Με πιανεις και μενα ανενημέρωτο
η Σονια ειναι αυτή?
η ελευθερια δεν ξέρω ποια είναι
η ατζελα είναι η αντζελα 27?
Και η κατια ειναι αυτή που εχει το μασατζιδικο?
ε αυτο πρεπει να συννενοηθεις με την κοπελα
έχετε να προτείνετε ντουέτο από call girls? μην ψάχνω στο χαμό...
thanks!
ε αυτο πρεπει να συννενοηθεις με την κοπελα
από διηγήσεις ξέρω ότι γίνονται πάρτυ, πας με μία κοπέλλα, που συμμετέχει σε αυτά, εσύ καλύπτεις οικονομικά τη δική σου και, εφ' όσον υπάρχει συναίνεση παίρνεις και τις άλλες κοπέλλες που συμμετέχουν. Περισσότερα δεν ξέρω, διότι ως εκ πεποιθήσεως δεν συμμετέχω σε τέτοια.
που χάθηκες;;;
υποτιθεται οτι ολες κανουν
αλλα αν δεν υπαρχει χημεια μεταξυ τους να παιξουν κ λιγο τι να το κανεις?
από διηγήσεις ξέρω ότι γίνονται πάρτυ, πας με μία κοπέλλα, που συμμετέχει σε αυτά, εσύ καλύπτεις οικονομικά τη δική σου και, εφ' όσον υπάρχει συναίνεση παίρνεις και τις άλλες κοπέλλες που συμμετέχουν. Περισσότερα δεν ξέρω, διότι ως εκ πεποιθήσεως δεν συμμετέχω σε τέτοια.
το παρτυ δικο μου θα είναι, δεν με καταλάβες
καλα δεν είναι και δύσκολο να σου πει το άμεσο μέλλον, σε 15΄ θα πηδήξεις σε 20 λεπτά θα χύσεις σε 21΄λεπτά θα εξαφανιστώΦίλε είναι όπως τοHead & Shoulders - δύο σε ένα...
Την πηδάς και σου λέει και το μέλλον.... και όλα αυτά σε τιμή ευκαιρίας !!!!
Ντροπή σας να μην το αναγνωρίζεται !
καλα δεν είναι και δύσκολο να σου πει το άμεσο μέλλον, σε 15΄ θα πηδήξεις σε 20 λεπτά θα χύσεις σε 21΄λεπτά θα εξαφανιστώ
σονια , ελευθερια , αλεξανδρα , αντζελα , κατια ολες ελληνιδες πιπινοκατασταση....η αποφαση ειναι δικη σου
Ολόκληρη λίστα ...
Και Ελληνίδες και Πιπίνια και στα 80 ....