Έλα να πέρνουμε σειρά λέμε
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Αμα δινει 100 ευρω θα κανω το ψυχικο να παω αυριο
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
στις δεκαετιες. Και χρονια πολλα
A. Και κατι άλλο. Θυμαται κανεις κατι γιθα την κυρια ? Ειχε αναφερθεί παλιοτερα αλλα που μυαλοοοοο.
ΦρικηΑμα δινει 100 ευρω θα κανω το ψυχικο να παω αυριο
ξέρουμε τελικά κάτι;;
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Γραφείο.
Με το ίδιο mail κ άλλες όπως πχ:
αφου την εχεις παρει 2 φορες τι μας γραφεις οτι δεν εψαξες αν οι φωτο της ειναι αληθινες η οχι??την έχω πάρει 2 φορές εγώ πριν 3 μήνες. γραφείο πρέπει να είναι, γιαυτό δεν λέω πολλά γιατί θα φάω πάλι παρατηρήσεις πως δεν μιλάμε εδώ για γραφεία. η κοπέλα ήταν όπως στις φοτό. αληθινές η όχι δεν το έψαξα γιατί ήτανε πολύ καλή. τελειώνω και βγαίνω από το σάιτ μη φάω φάπες
τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια? τα γραφεια φυσικα..το email δεν λέει τίποτα. απλά είναι το email του διαφημιστή. είναι δυνατόν μια που δουλεύει στο χώρο της να είναι γραφείο; στο ίδιο email υπάρχουνε και trans
καλη ανάσταση φιλαρακι με υγεια.παιδες να ευχηθω,καλη ανασταση,και καλο πασχα,σε ολο το φορουμ!!!...τα λεμε απο τριτη πλεον...καλα να περασετε,και καλη ξεκουραση!!!
H Melina ειναι πλεον ανεξαρτητη ?????μελινα yourangels
Ευχαριστω φιλε!!κανονισες και δεν ρωτησες ποσα? τελος παντων,στο κατοσταρικο παιζει (μετα κωλου),τουλαχιστον ετσι μου ειχε πει πριν ενα μηνα .
στις δεκαετιες. Και χρονια πολλα
A. Και κατι άλλο. Θυμαται κανεις κατι γιθα την κυρια ? Ειχε αναφερθεί παλιοτερα αλλα που μυαλοοοοο.
Και μενα μου ειχε πει στα 100 full προγραμμα εκτος γλωσσοφιλα και CIMΚαλησπερα μαγκες..ξερετε τι παιζει με τιν betula απο το σskype?κανονισα ραντεβου αλλα δν ειπε τπτ για λεφτα.την εχει παρει κανεις?
δε ξερω αλλα ειναι ενα γυμνασμενο cg...H Melina ειναι πλεον ανεξαρτητη ?????