pantaorthios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 261
- Πόντοι
- 280
μηπως ξερει κανεις κατι για την κοπελα????
στειλτε πμ ευχαριστω....
στειλτε πμ ευχαριστω....
μηπως ξερει κανεις κατι για την κοπελα????
στειλτε πμ ευχαριστω....
Γατος εισαι Απο τον κωλο την καταλαβες?
την εχεις παρει φιλος??εχω διαωασει τα σχολια,αλλα δεν με καλιπτουν!!!!εγω παντος από εκει τη καταλαβα .... πολλα κυβικαααα
την εχεις παρει φιλος??εχω διαωασει τα σχολια,αλλα δεν με καλιπτουν!!!!
καλο το μωρο..αλλα φωτος εχω δει σε πολλα site... δε ξερω αν εινε ιδια ωπος λεει!!Ποιος κύριος έχει δοκιμάσει αυτό ;
ψευτικοκαλο το μωρο..αλλα φωτος εχω δει σε πολλα site... δε ξερω αν εινε ιδια ωπος λεει!!
Ποιος κύριος έχει δοκιμάσει αυτό ;
εγω φιλε,δεν ειναι μεταλλαγμενη αλλα ειναι τελειως σαπια...Ποιος κύριος έχει δοκιμάσει αυτό ;
Τι εννοείς σάπια φίλε;εγω φιλε,δεν ειναι μεταλλαγμενη αλλα ειναι τελειως σαπια...
fake μήπως εε συναγωνιστές φενεται καλό το χέρι πάρει κανείς η να γνωρίζει κάτι ?
Έχει αναφερθεί παλιότερα ότι οι φωτογραφίες είναι μούφα.
Θυμάμαι που μού είχε κινήσει το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη(ή πιο σωστά οι φωτογραφίες της!) και κάποιος είχε βγάλει την μία φωτό με το πρόσωπό της λέγοντας ότι στην αναζήτηση βγήκε ψεύτικη!Οι φωτο βγαινουν καθαρες ομως! Για ψαξε και το τηλεφωνο.
εγω φιλε,δεν ειναι μεταλλαγμενη αλλα ειναι τελειως σαπια...
Το "boy" έβγαινε παλαιότερα στο Badoo. Περισσότερα www.bourdela.com/forum/index.php?topic=150802.0]εδώ[/url] , www.bourdela.com/forum/index.php?topic=174248.0]εδώ[/url] και κριτική www.bourdela.com/call-girls/girls/anna082/]εδώ![/url]Αν θυμάμαι καλά έχει ειπωθεί παλαιότερα ότι είναι "μεταλλαγμένη"