Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 216
χαχχαχ οικογενειακη επιχειρηση εγινε!η μαμα κανονιζει...ο μπαμπας δερνει αμα λαχει?
Κι ο αδελφός παίζει τον ρόλο του δροσερού τσάτσου???
χαχχαχ οικογενειακη επιχειρηση εγινε!η μαμα κανονιζει...ο μπαμπας δερνει αμα λαχει?
Κι ο αδελφός παίζει τον ρόλο του δροσερού τσάτσου???
θυμάμαι ότι κάποιος έγραψε για τη συγκεκριμένη, αλλά δεν θυμάμαι αν είχε θετική ή αρνητική άποψη.
Αν και δεν τρελαίνομαι για τέτοιου είδους σωματότυπο η ευγένεια της και η φωνούλα της με καύλωσαν...
κοντοπούτανο αδερφέ.....αλλά αυτά που λέει τα κάνει....
Αν είναι αυτή που έβαζε αγγελία και ώς Ινα δεν είναι κι ότι καλύτερο.... Αποστειρωμένη φάση με τάσεις ξεπετάγματος!!! Επαναλαμβάνω ΕΑΝ είναι αυτή!!!
...μαλλον συνεχιζει.η φιλη της σοφιας ειναι απο κορυδαλλο...Καλημερα φιλοι! Αυτο εδω το θεμα μηπως γνωριζουμε τι απεγινε?
φιλε ρωτησα για αυτο απορω πως δεν εχει γραψει κανεις κατι για αυτην εδω μεσα τωρα προσφατα..και επειδη ειναι σιλικονατα τι σημαινει??και της ατζελας σιλικονη ειναι και ειναι γαματα...τι να πω για να το λες κατι θα ξερεις...ΟΚ. Γιατι δεν πας διπλα να ρωτήσεις τους προσφατους ?
φιλε ρωτησα για αυτο απορω πως δεν εχει γραψει κανεις κατι για αυτην εδω μεσα τωρα προσφατα..και επειδη ειναι σιλικονατα τι σημαινει??και της ατζελας σιλικονη ειναι και ειναι γαματα...τι να πω για να το λες κατι θα ξερεις...
Παίζει ρε guru κανένα τηλεφωνακι για καμιά από τις δύο να μου στείλεις με pm? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!...μαλλον συνεχιζει.η φιλη της σοφιας ειναι απο κορυδαλλο...
www.lovelist.gr/ad.php?adId=239103-6&cityId=2&subcatId=69]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=239103-6&cityId=2&subcatId=69[/url]Παίζει ρε guru κανένα τηλεφωνακι για καμιά από τις δύο να μου στείλεις με pm? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
οποτε μαλλον απεχει,η εχει τα ρουχα της.Κλειστό το κινητό όλη μέρα...
η μπορει να πεσαν βροχη τα τηλ..η μπορει κανας απατημενος κερατας τυπασ να εβαλε το κιν στο site για να γελασει!!!οποτε μαλλον απεχει,η εχει τα ρουχα της.
Καλησπέρα.
Γνωρίζει κάποιος για αυτό το θέμα κάτι ;
ανεβασε και καμια κριτικη,αφου την συναντησες...Καλησπερα και απο μενα.....
ρε παιδια εσεις απο Αθηνα που ειστε διαβασμενοι βοηθηστε και μας απο επαρχια που ερχομαστε Αθηνα μια στο τοσο....
πειτε κανα καλο gfe δοκιμασμενο γιατι βλεποντας το σαιτ εχω παθει υπερπληροφορηση....
στην τελευταια επισκεψη ειχα δει τη Daniela η οποια ηταν πολυ καλη
κατι αντιστοιχο και ποιο gfe???
ευχαριστω προκαταβολικα!!!
μαλλον το πρωτο.επαιζε και διπλο με την σοφια καποια στιγμη..η μπορει να πεσαν βροχη τα τηλ..η μπορει κανας απατημενος κερατας τυπασ να εβαλε το κιν στο site για να γελασει!!!
το ειχα κανει και εγω παλια βεβαιως βεβαιως!!!
Στουντιοκοριτσο από Κωνστ/λεως 94!