daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Στην αγγελία της λέει ότι ξαναγύρισε, δούλευε και παλιά ? υπάρχουν κριτικές ?
από γραφειο δεν είναι αυτή ?
Στην αγγελία της λέει ότι ξαναγύρισε, δούλευε και παλιά ? υπάρχουν κριτικές ?
ναι.χοχοχοχοχοχοχοχο!μπλουμ!από γραφειο δεν είναι αυτή ?
:-ναι.χοχοχοχοχοχοχοχο!μπλουμ!
Σκαλοσα άγρια τυπε μου...Αν η φόρος είναι αληθινές...είμαι βέβαιος για το πια είναι...θα παρο τηλ..και θασας ενημεροσοΚαλησπέρα σε όλους, πήρα τηλεφωνο εδω και όταν τη ρώτησα τιμες/υπηρεσιες μου είπε ότι τα κάνει όλα και μου το έκλεισε στη μούρη. Αξίζει να επιμείνω; έχει πάρει κανείς;
Σκαλοσα άγρια τυπε μου...Αν η φόρος είναι αληθινές...είμαι βέβαιος για το πια είναι...θα παρο τηλ..και θασας ενημεροσο
Γραφείο....
γραφειο.
Σωστός,αλλά δεν είμαι κανονικος ταχυδρόμος. Ειμαι μουφα σαν κι αυτήν..μαλλονο ταχυδρόμος χτυπάει παντα δυο φορές, πάρτη ξανα τηλέφωνο
ευχαριστω πολυ αν μπορεις να μου δωσεις και τηλ ακομα καλυτερα..τ ξερω οτι κανει και με ιρις αλλα η κυρια λειπει..το ποτε θα ερθειδεν τ ξερουμε...
σου εδωσε πληροφοριες τιμες κ.τ.λ??θυμάμαι ότι κάποιος έγραψε για τη συγκεκριμένη, αλλά δεν θυμάμαι αν είχε θετική ή αρνητική άποψη.
Αν και δεν τρελαίνομαι για τέτοιου είδους σωματότυπο η ευγένεια της και η φωνούλα της με καύλωσαν...
σου εδωσε πληροφοριες τιμες κ.τ.λ??
αυριο θα προσπαθησω να κανω την δοκιμη...θεου θελοντως και καιρου επιτρεποντως!!ευχαριστω!!της έχω μιλήσει εδώ και μέρες
80 ευρώ, ακά πίπα, 2 φορές, για πρωκτικό νομίζω όχι...
αυριο θα προσπαθησω να κανω την δοκιμη...θεου θελοντως και καιρου επιτρεποντως!!ευχαριστω!!
φυσικα....παρακαλώ!
ελπίζω να ενημερώσεις το φόρουμ για τις εντυπώσεις σου;)