company of heroes tho
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.667
- Πόντοι
- 31.558
οι κοπελιές στις φωτογραφίες είναι πραγματικές
οι κοπελιές στις φωτογραφίες είναι πραγματικές
εγώ έχω τσεκάρει πάντως ότι είναι ψυχάκιας...σε ραντεβού που ήρθε της είπα πάρε 20 και φύγε γιατί έχεις ψεύτικες φωτό άρχισε να τσιρίζει λες και την έσφαζα ....έλεγε να είμαι καταραμένος εγώ και η οικογένειά μου ,οτι θα μου κάνει μάγια να καώ στην κόλαση (ενώ παράλληλα έκανε και κάτι ακατάληπτες χειρονομίες ενώ με φύσαγε στη μούρη με μανία)...ακόμα και όταν κατέβαινα τις σκάλες τρέχοντας την άκουγα πίσω μου να βρίζει τσιρίζοντας
Αυτήν την ξέρει κανείς...
ρε παιδια εχει δοκιμασει κανεις αυτή τη παρτουζα ? ζητανε συχνα μεσω αγγελιων...αξιζει η όχι η συμμετοχη ?
Εμένα προσωπικά κάτι δεν μου αρέσει,αλλά πάλι μπορεί να είμαι καχύποπτος.
Ένα τηλεφωνάκι θα μας τα λύσει όλα τα προβλήματα.
Άμα ζητήσουν συνδρομή για να σε φέρουν σε επαφή,τότε.............
Πρεπει να είναι μεγαλο παραμυθι, ψαχνουν για μαλακες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ρε παιδια εχει δοκιμασει κανεις αυτή τη παρτουζα ? ζητανε συχνα μεσω αγγελιων...αξιζει η όχι η συμμετοχη ?
Πρεπει να είναι μεγαλο παραμυθι, ψαχνουν για μαλακες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα μαζευει λεφτα για να φτιαξει τα δοντιαΞαναεπεστρεψε το καρινακι? I dont believe it.....
...Μετά από τις πληροφορίες που κατέθεσαν οι συναγωνιστές,είναι πλέον βέβαιο,ότι είναι μούφα αρπαχτή.
Πας,γράφεσαι,τσιμπάν το ποσό και σε 1-2 μήνες τους ψάχνεις.
Σου δίνουν βέβαια κάποια ραντεβού,αλλά είναι στημένα,με δικά τους άτομα.
Οπότε ρίχνουμε ΜΑΥΡΟ στην αγγελία.
η ιδια ειναι μαν...περσι,ειχε φερει και μια φιλη της..μια ξανθια,και κανανε και ντουο..ειναι ξεπετα,ζηταει 70 ευρω,για 2 φορες,αλλα μονο αν τελειωσεις σε 10 λεπτα...αλλιως οχι..γενικα μετριο κρεββατι.απο το ολο συστημα,μονο στα 4 αξιζει..τα υπολοιπα ειναι τραγικα.Για θυμιστε μου ρε παιδια τι λεει αυτη ........
ειναι αυτη απο αγγελιεs παλιεs αλλα δεν θυμαμαι τι εχει ειπωθει .....μια βοηθεια .....