CIVIL111
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 19
- Πόντοι
- 5.775
το θεμα ειναι οτι δεν το σηκωνει ποτε !
παρε στο λοιμωδών και ρωτα
το θεμα ειναι οτι δεν το σηκωνει ποτε !
ελεος ρε πουστη μου με μερικους εδω μεσα που το μονο που τους νοιαζει ειναι να κραξουν....
αααα... εσυ εισαι εντελος βλακας ! η ερωτιση που εκανα ειταν αν εχει μηλισει κανεις μαζι της ! αυτο μονο... και ο καθενας λεει την παπαρια του !σε επικινδυνους παλιοβρωμιαρηδες ετσι κανουμε
καμια πληροφορια πλεον στον συφυλιαρη
Φιλε μου μπορεί να έχεις δίκιο αλλα δεν εκφράζεσαι καθόλου σωστάσε επικινδυνους παλιοβρωμιαρηδες ετσι κανουμε
καμια πληροφορια πλεον στον συφυλιαρη
αααα... εσυ εισαι εντελος βλακας ! η ερωτιση που εκανα ειταν αν εχει μηλισει κανεις μαζι της ! αυτο μονο... και ο καθενας λεει την παπαρια του !
εχεις δικιο φιλε μου ! τον λογο να με κραζει καποιος δεν βλεπω...Φίλε μου για την συγκεκριμένη έχει αναφερθεί επανειλημμένως από παιδιά που γνωρίζουν πολύ καλύτερα(όπως ο Guru και ο Ivan) ότι είναι και λαλημένη και φόλα και το κυριότερο ότι έχει παρουσιάσει συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας.
Παρ'όλα αυτά εσύ δηλώνεις ότι θέλεις να τη δεις και προφανώς σου κάνει εντύπωση ότι δεν σηκώνει το τηλέφωνο.
Σεβαστή η επιθυμία σου οπότε δεν έχεις να κάνεις κάτι άλλο παρά να επιμείνεις και αν εν τέλει την συναντήσεις, ενημέρωσέ μας.
εχεις δικιο φιλε μου ! τον λογο να με κραζει καποιος δεν βλεπω...
αν την βρω οκ !Εντάξει.Δεν υπάρχει λόγος-ίσως να ήθελε απλά να σε πειράξει.
Πες ότι δεν ειπώθηκε και όλα καλά.
Αν συναντηθείς πάντως με την συγκεκριμένη, ενημέρωσέ μας.
το οτι εχει προβλημα υγειας ειναι τσεκαρισμενο η απλη φημη ;...ωραια...για να τελειωνουμε...πριν περιπου 1 χρονο την ειχα συναντησει..ειχα παρει τηλ,και μου ειχε πει ακριβως τα ιδια..15 ευρω πιπα,οχι στο στομα τελειωμα,και οχι στο προσωπο..της ειχα αντιπροτεινει,ενα 50αρικο,για να την πηδηξω μια φορα,στο σπιτι της..ειχε δεχτει...παω ,και αφου με ζαλισε με τις παπαριες της,για γκομενους που την κυνηγανε,ψυχολογικα,φιλες που την ζηλευουνε κτλ,κτλ,κτλ,χτυπησε το κινητο,και την εκανα,χωρις να δωσω τιποτα,οτυτε και να κανω φυσικα.αυτα.
το οτι εχει προβλημα υγειας ειναι τσεκαρισμενο η απλη φημη ;
χαχααχχαχαχχ σοβαρα ; δλδ δεν ειναι αυτη στης φωτο ;εγώ έχω τσεκάρει πάντως ότι είναι ψυχάκιας...σε ραντεβού που ήρθε της είπα πάρε 20 και φύγε γιατί έχεις ψεύτικες φωτό άρχισε να τσιρίζει λες και την έσφαζα ....έλεγε να είμαι καταραμένος εγώ και η οικογένειά μου ,οτι θα μου κάνει μάγια να καώ στην κόλαση (ενώ παράλληλα έκανε και κάτι ακατάληπτες χειρονομίες ενώ με φύσαγε στη μούρη με μανία)...ακόμα και όταν κατέβαινα τις σκάλες τρέχοντας την άκουγα πίσω μου να βρίζει τσιρίζοντας
χαχααχχαχαχχ σοβαρα ; δλδ δεν ειναι αυτη στης φωτο ;
καλη φαινετε παντοςάκυρο φίλε εγώ για την Καρίνα λέω
καλη φαινετε παντος
αχχαχααχχαχα ναι ειναι γνωστη η κυρια...με αυτά τα λεφτά πάρε αυτή
και αυτή τρελή είναι αλλά εξημερωμένη