Anathematismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καμμία βασικά. Απλά αυτή φαίνεται μπροστά και αυτή λέμε.
Περιστασιακά πρέπει να περνάει καμμιά δεκάδα όμως ίσως
Για τη φουκαριαρα τη μανα της
Καμμία βασικά. Απλά αυτή φαίνεται μπροστά και αυτή λέμε.
Περιστασιακά πρέπει να περνάει καμμιά δεκάδα όμως ίσως
sorry βρε μάγκες......ξέρω, υπάρχει στις προηγούμενες σλίδες, αλλά ...... βαριλεμε να ψάξωΠοσες εχει η Νιοβη????
το νου σου μην σου σκασει η μπακογιαννηΗ πρώτη φαίνεται πολλά υποσχόμενη από εμφάνιση, θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω να δώ τι λέει και αν αξίζει θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω το λαό.
Η δεύτερη είναι η "θεία Ράνια" όπως την ονόμασε σε κάποιο post άλλος συναγωνιστής που γουστάρει τρελά κωλοσκάμπιλα. Μόλις δεί ότι κάποιος είναι ή δείχνει μικρότερος από 40 δεν ασχολείται. Πολύ σκυλί στο πρόσωπο, με κοντά ξανθά μαλλιά, για μένα πρός το άσχημο, αλλά ο καθένας έχει τα γούστα του. Εμένα πάντως, επειδή δεν φαίνομαι για την ηλικία που είμαι, μόλις με είδε αποφάσισε να μην ανέβουμε στο δωμάτιο τελικά. Ευτυχώς, γιατί κι εγώ ξενέρωσα μόλις την είδα.
οτι κατσει..
Ίδιο τηλ με χαμηλότερη τιμή
καμια σχεσημοιαζουν ή μου φαινεται???
400 είχα ακούσει με τ' αυτιά μου αλλά ακόμη και γώ ΔΕΝ τσίμπησα.Απο τα 300 ειχε αρχισει εαν δεν λαθευω !!!
Απο τα 300 ειχε αρχισει εαν δεν λαθευω !!!
Τσιμπα και εσυ !!!κασκαντερ τσιμπα..
τρεζουρα τσιμπα & εσυ αααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
400 είχα ακούσει με τ' αυτιά μου αλλά ακόμη και γώ ΔΕΝ τσίμπησα.
;)
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/43710874318078223068.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
βάλε από τις δικές σου που είναι και πιο real... ;D