Swordmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
3ον μου είπε ότι ο Bonion_m που γάμισε το thread εδω πέρα με τις μαλακιές του λέγοντας μας πράγματα που ήδη ξέρουμε είναι απο θεσσαλονίκη, μιλάγε μαζί της στο μσν γεμίζοντας της ερωτήσεις πάνω απο μισή ώρα φυσικά χωρίς αποτέλεσμα μιας και η μανταμ-νιοβη είναι αθήνα.
φίλε δικαιε γαμια συγνωμη αν ειπα πραγματα που ξερεισ είδη, αλλα υπάρχουν και καποια ατομα που δεν ξέρουν και θεώρησα πως είναι καλο να τα μαθούν. αν ειναί είδη γνωστά σε σενα μπορεις να τα προσπεράσεις. Και για ναξέρεις δεν είμαι απο θεσσαλονίκη.Όσο για τισ ερωτήσεις που τισ έκανα ...μια ερώτηση έκαν για το ύψος της.οκ. Ακόμη θέλω να ξέρεις πως δεν ήξερα πως ειναι η νιοβη αυτη. Αλλα αποφασίστε καποια στιγμή εδω μεσα μερικοι μερικοί. Γραφουμε κάτι που νομίζουμε πως είναι καινουριο δεν σας αρέσει. Δεν γραφουμε και κάνουμε μια ερώτηση...δεν απαντατε γιατι δεν έχοθμε συμμετοχη. αποφασίστε και πήτε μας και εμάς. Αλλα αφού είναι έτσι σεβομαι την επιθυμία σας και οταν μαθαίνω κάτι νέο θα το στέλνω σε καποιους απο εδώ που εχεί αναπτυχθεί ανάμεσά μας αλληλοεκτιμηση.
το θέμα της νιόβης γιατι ειναι locked ??