- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
εσεις τι λέτε? αξίζει τον κόπο?
27 δεν είναι πάντως. Αν σου αρέσουν οι 30+ προχώρει. Αν θες μικρή δώσε +50 και πάρε Εβίτα.
αν αυτη ειναι η νιοβη εγω ειμαι ο βαλντεράμα...
σε παιδικη ηλικια..>!>!>>!>
ή οπως θα ηθελε να ειναι..>!>! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.!>!>!>
Για να τελείωνουμε! Μιλούσα στο μσν μαζί της νωρίτερα! 1ον. επειδη την έχω δοκιμάσει 2 φορές στην αρχή τις καριέρας της σας βεβαιώνω πως ναί είναι αυτή και μπορεί πολύ απλά να το διαπιστώσετε από το τατουάζ που φένεται στην δεξιά πλευρά της πλάτης της στη φοτογραφία που έχει με το πόδι στην καρέκλα. 2ον. φερνουμε στην επιφάνεις ένα θέμα το οποιό έχει γίνει πανικός στο thread "CG μασαζ Νιοβη". 3ον μου είπε ότι ο Bonion_m που γάμισε το thread εδω πέρα με τις μαλακιές του λέγοντας μας πράγματα που ήδη ξέρουμε είναι απο θεσσαλονίκη, μιλάγε μαζί της στο μσν γεμίζοντας της ερωτήσεις πάνω απο μισή ώρα φυσικά χωρίς αποτέλεσμα μιας και η μανταμ-νιοβη είναι αθήνα.
Επιτέλους μερικοί τρόμπες πότε θα σταματησουν να το κάνουν αυτό, όχι μόνο σε αυτήν αλλά και σε δεκάδες άλλες κοπέλες με αποτέλεσμα ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΙΤΕ να κανονίσουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ με καποιά που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφέρονται????
Χανουμε την αξιοπιστία μας σαν μέλη του μπουρδέλα.tv εξαιτίας μερικών άχρηστων που δεν ξέρουν πως να ξοδέψουν το χρόνο τους με αποτέλεσμα να μην μας εμπιστεύονται οι κοπέλες!!! Πριν λίγο μελοσ στο οποιό έδωσα το τηλέφωνο της Μινας και την πήρε τηλέφωνο για DATE λέγοντας της ότι βρήκε το κινητό της απο το σιτε, η Μινα του έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα!
ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΛΙΓΑΚΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ??????!!!!!
Πριν λίγο μελοσ στο οποιό έδωσα το τηλέφωνο της Μινας και την πήρε τηλέφωνο για DATE [size=12pt]λέγοντας της ότι βρήκε το κινητό της απο το σιτε[/size], η Μινα του έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα!
πες τα επιτέλους βρε μεγάλε... αντε γιατί μερικοί μερικοί το παραχέσανε εδω μέσα... οποιος γουστάρει ότι γουστάρει... το σέξ και η ομορφιά είναι υποκειμενικά και κάθε πληροφορία που δίνεται αφορά υποκειμενική και μόνο κρίση...
Ποιός μαλάκας το έκανε αυτό να τον mutάρω ΤΩΡΑ ???
Τα λέω δεν τα λέω φίλε μου ξέρεις ποσα πηγαδάκια έχουν τώρα σχηματιστέι και με κράζουν υπογείως? Αλλά δεν πειράζει! Τουλάχιστον εστώ και ένας να είναι μαζί μου και σύμφωνος με μένα μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω για την βελτίωση της ποιότητας εδω μέσα..
Για να τελείωνουμε! Μιλούσα στο μσν μαζί της νωρίτερα! 1ον. επειδη την έχω δοκιμάσει 2 φορές στην αρχή τις καριέρας της σας βεβαιώνω πως ναί είναι αυτή και μπορεί πολύ απλά να το διαπιστώσετε από το τατουάζ που φένεται στην δεξιά πλευρά της πλάτης της
ρε θα μου πειτε καμια καλη σε πμ? ;) ;)
ωππ εχεις δικιο δεν το προσεξα το tatoo...
ΕΙΜΑΙ Ο ΒΑΛΝΤΕΡΑΜΑ ......... YEAH !!!!!!
(έβαλε ξανα νετ η "νιοβη" ???)
ρε ασταδιαλατσου....
Αμ δέν είναι αυτός ο μαλάκας..!! Εγω είμαι ο μαλάκας που το έδωσα! Άστο να πάει στα κομμάτια. Μην γίνω περισσότερο καρφί! Το δε πάντως αυτό και σίγουρα δεν θα το ξανακάνει! Πάω για φαγητό και επανερχομαι στη μάχη!
μη δινετε τηλεφωνα ρε παιδια στον καθε μαλακα,εσυ δικαιε γαμια με την εμπειρια σου δεν πρεπει να δινεις τηλεφωνα τοσο ευκολαΓια να τελείωνουμε! Μιλούσα στο μσν μαζί της νωρίτερα! 1ον. επειδη την έχω δοκιμάσει 2 φορές στην αρχή τις καριέρας της σας βεβαιώνω πως ναί είναι αυτή και μπορεί πολύ απλά να το διαπιστώσετε από το τατουάζ που φένεται στην δεξιά πλευρά της πλάτης της στη φοτογραφία που έχει με το πόδι στην καρέκλα. 2ον. φερνουμε στην επιφάνεις ένα θέμα το οποιό έχει γίνει πανικός στο thread "CG μασαζ Νιοβη". 3ον μου είπε ότι ο Bonion_m που γάμισε το thread εδω πέρα με τις μαλακιές του λέγοντας μας πράγματα που ήδη ξέρουμε είναι απο θεσσαλονίκη, μιλάγε μαζί της στο μσν γεμίζοντας της ερωτήσεις πάνω απο μισή ώρα φυσικά χωρίς αποτέλεσμα μιας και η μανταμ-νιοβη είναι αθήνα.
Επιτέλους μερικοί τρόμπες πότε θα σταματησουν να το κάνουν αυτό, όχι μόνο σε αυτήν αλλά και σε δεκάδες άλλες κοπέλες με αποτέλεσμα ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΙΤΕ να κανονίσουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ με καποιά που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφέρονται????
Χανουμε την αξιοπιστία μας σαν μέλη του μπουρδέλα.tv εξαιτίας μερικών άχρηστων που δεν ξέρουν πως να ξοδέψουν το χρόνο τους με αποτέλεσμα να μην μας εμπιστεύονται οι κοπέλες!!! Πριν λίγο μελοσ στο οποιό έδωσα το τηλέφωνο της Μινας και την πήρε τηλέφωνο για DATE λέγοντας της ότι βρήκε το κινητό της απο το σιτε, η Μινα του έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα!
ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΛΙΓΑΚΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ??????!!!!!