Moscowita
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.484
- Πόντοι
- 506
11888THN 3EREI KANEIS???KAI PWS GINETE NA EPIKOINWNISW MAZI TIS??
11888THN 3EREI KANEIS???KAI PWS GINETE NA EPIKOINWNISW MAZI TIS??
Επειδή διακρίνω κάποια ψήγματα προσπάθειας να το πάτε αλλού το θέμα, και επειδή μου αρέσει να είμαι σαφής, θα σας το ξεκαθαρίσω.
Αν όλη η συζήτηση γίνεται γύρω από το αν είμαστε ευχαριστημένοι απο την συνεισφορά του κ. Spunky13 στον παρόντα, η απάντηση είναι απλή: ΝΑΙ και τον ευχαριστούμε πολύ.
φιλε η τελευταία κριτική είναι από το 2008 δεν νομίζω να παίζει, μπορεί να κάνω και λάθοςTHN 3EREI KANEIS???KAI PWS GINETE NA EPIKOINWNISW MAZI TIS??
απο τι μικρη μου ενεργη εμπειρια στο site εγω θα σου πω πως οταν η κουβεντα φτανει στο "δια ταυτα" μη περιμενεις απαντηση.....θα βγει κανας αλλος τωρα σε λιγο να ρωτησει με κανα λινκ για κανα τεμαχιο(φυσικα απολυτα σχετικο με το θρεντ)...ξερεις τωρα... και το θεμα θα ξεχαστει παλι...η συζητηση, οταν τιθονται θεματα αξιοπιστιας με συγκεκριμενες καταγγελιες,ειτε γινεται προσπαθεια να παει αλλου του στυλ:"αμα θες πας δεν σε υποχρεωνει κανεις" ή "εσυ εισαι κλωνος - οχι εσυ εισαι" ή αλλαζει η κουβεντα γιατι ειναι"εκτος θεματος" ή απλα δεν απαντανε καν...με το πραγματικο θεμα δεν ασχολειτε κανεις...
Φίλε μου, είμαι σε αυτόν τον ιστότοπο από τότε που πρωτοάνοιξε. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν άλλον συναθλητή από κοντά, ούτε ανήκω σε κάποια παρέα-κλίκα. Είμαι αρκετά φειδωλός στις τοποθετήσεις μου, καθώς έχω πολύ λιγότερα μηνύματα από άτομα που έχουν εγγραφεί πριν 2-3 μήνες. Έχω παρακολουθήσει το θέμα και η άποψή μου είναι ότι πρέπει να σταματήσουν όλες αυτές οι αναφορές επί προσωπικού απ' όπου κι αν προέρχονται και στο συγκεκριμένο θέμα να ασχολούνται περισσότερο με τον τίτλο του που είναι "Ανεξάρτητες call-girls". Όταν λοιπόν στην επόμενη δημοσίευση που θα κάνω, θα βάλω κάποιο link, πολύ καλά θα κάνει να ξεχαστεί το όλο θέμα και να μεταφερθεί σε άλλη θεματολογία. Αρκετά πια.
αλήθεια καθησες και απανησες σε βλακα με ενα τόσο μακροσκελες κείμενο?Τα περί Ροδίνης, εικοτολογώ ότι σας ειναι λίγο-πολύ γνωστά.
Ενθυμείστε καθόλου με ποιό τρόπο βγηκε στην "επιφάνεια" η δίδα Φαιδραγκουρού;
Ή θέλετε να σας υπενθυμίσει κανείς την ιστορία με το ξεχασμένο (σε κομοδίνο ξενοδοχείου) ρολόϊ χειρός, που βρήκε η κοπέλα και που επειδή ο ιδιοκτήτης του ειχε απενεργοποιημένο το κινητό του τηλέφωνο για κάνα δυο μέρες, η κοπέλα δεν μπορουσε να τον ενημερώσει, και αναγκάστηκε να ανοίξει λογαριασμό στον παρόντα ιστότοπο για να τον ειδοποιήσει;
Και για να προλάβω όσους μπινέδες θα γράψουν ότι τάχα μου θέλω να κάνω ζημιά στην κοπέλα, τους προλαβαίνω γράφοντας ότι η δίδα Φαίδρα ειναι πάρα πολύ καλή σε αυτά που προσφέρει, οπως επίσης σέβεται τα χρήματα που ζητά και παίρνει.
Φίλε μου, είμαι σε αυτόν τον ιστότοπο από τότε που πρωτοάνοιξε. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν άλλον συναθλητή από κοντά, ούτε ανήκω σε κάποια παρέα-κλίκα. Είμαι αρκετά φειδωλός στις τοποθετήσεις μου, καθώς έχω πολύ λιγότερα μηνύματα από άτομα που έχουν εγγραφεί πριν 2-3 μήνες. Έχω παρακολουθήσει το θέμα και η άποψή μου είναι ότι πρέπει να σταματήσουν όλες αυτές οι αναφορές επί προσωπικού απ' όπου κι αν προέρχονται και στο συγκεκριμένο θέμα να ασχολούνται περισσότερο με τον τίτλο του που είναι "Ανεξάρτητες call-girls". Όταν λοιπόν στην επόμενη δημοσίευση που θα κάνω, θα βάλω κάποιο link, πολύ καλά θα κάνει να ξεχαστεί το όλο θέμα και να μεταφερθεί σε άλλη θεματολογία. Αρκετά πια.
αλήθεια καθησες και απανησες σε βλακα με ενα τόσο μακροσκελες κείμενο?
το εχω κάνει και εγω αυτό και δεν κατάλαβε γρι απο αυτα που του λέγαμε.
Ο ανθρωπος ειναι δικηγόρος του guru,δες προηγουμενη σελίδα,τον βάζει στην θέση του σαν να μαλώνει το σκυλάκι του!
Ας μην ανοίγουμε πάλι το θέμα όμως δεν θα βγει πουθενά,όπως έγραψε και ο pitabakes δεν περιμένουμε και απάντηση συγκεκριμένη για όλα αυτά.
Καλημέρα.
Καταπιάστηκα να γράψω το εν λόγω μακροσκελές κείμενο για δύο λόγους.
α) Γιατί "κουράσαμε" πολύ το θέμα με γενικεύσεις κατηγορητηρίου και μηδενισμούς απο την μια πλευρά, και "ντρίπλες" καθως και "ανακυβιστήσεις" απ΄ την άλλη. Όλα είχαν μπεί σε ένα μίξερ χωρίς καμία διάκριση.
β) Για να μην νομίζουν κάποιες ψυχές ότι είμαστε όλοι αφελείς.
αλήθεια καθησες και απανησες σε βλακα με ενα τόσο μακροσκελες κείμενο?
το εχω κάνει και εγω αυτό και δεν κατάλαβε γρι απο αυτα που του λέγαμε.
Ο ανθρωπος ειναι δικηγόρος του guru,δες προηγουμενη σελίδα,τον βάζει στην θέση του σαν να μαλώνει το σκυλάκι του!
Ας μην ανοίγουμε πάλι το θέμα όμως δεν θα βγει πουθενά,όπως έγραψε και ο pitabakes δεν περιμένουμε και απάντηση συγκεκριμένη για όλα αυτά.