ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.208
- Πόντοι
- 5.006
ωχ το ποδαράκι μου πως θα κάνουμε τα ανοίγματα. :Sκαλα οταν θα σε δεσει φιογκο,τα λεμε...μην ερθεις μετα και ζητας ρεστα...
ωχ το ποδαράκι μου πως θα κάνουμε τα ανοίγματα. :Sκαλα οταν θα σε δεσει φιογκο,τα λεμε...μην ερθεις μετα και ζητας ρεστα...
χαχαχαχαχαχαχαχα!!!ωχ το ποδαράκι μου πως θα κάνουμε τα ανοίγματα. :S
τώρα ότι κάνουμε... που μπορούμε και αντέχουμε φίλε μου!!!εσενα σε εχω...θα αντεξεις...
πολυ σωστος!τώρα ότι κάνουμε... που μπορούμε και αντέχουμε φίλε μου!!!
γελάς με το πόνο μου. :Sχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
οχι,με αυτα που θα παθεις...!!!!!!!!γελάς με το πόνο μου. :S
μπορείς να δώσεις το λινκ της αγγελίας ?Καλησπέρα στο φόρουμ.Συνάντηση την δευτέρα που μας πέρασε,με την μαρίνα.Στα 100 πλέον η τιμή της,για 1 ώρα πρόγραμμα.Ανανεωμένη αρκετά,με πολύ ενέργεια,και όπως παντα δυνατή στο κρεββάτι.Πλέον θα έρχεται,Π/Σ/Κ,κάθε εβδομάδα.Καλή συνέχεια σε όλους.
δεν υπαρχει λινκ,μαν...και δεν ειναι αγγελια....μπορείς να δώσεις το λινκ της αγγελίας ?
καμια δεν ειναι τελεια,μαν.Εντάξει καλό το Μαρινάκι και σκυλί του πολέμου στο γαμήσι... αλλά το γεγονός πώς δεν κάνει ορισμένα στο πρόγραμμα, που θα έπρεπε να γίνονται είναι ένα μείον πώς να το κάνουμε!!!
Αξίζει μια δοκιμή πάντως και γουστάρει τρελλά από κώλο......!!!!
Αξίζει μια δοκιμή πάντως και γουστάρει τρελλά από κώλο......!!!!
καμια δεν ειναι τελεια,μαν.
κοιτα και εσυ..κοιτα π.μ!!!
ουι μεσιε!!δηλαδη το μαρινακι οχι ακα οχι cim οχι γλωσοοφιλα?
Καλημερα σε ολους.μπορουμε να εχουμε κ εμεις πληροφοριεσ για να βρεθουμε με το Μαρινακι?ουι μεσιε!!
ειναι λιγο,αλλα δεν δινει...τι να κανουμε.σε αποζημιωνει ομως με το κρεββατι..Είναι λίγο ξενερα όμως, τουλάχιστον για τα φιλιά
ειναι λιγο,αλλα δεν δινει...τι να κανουμε.σε αποζημιωνει ομως με το κρεββατι..