Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
Κ πόσο το δίνει παρακαλώ;
100/ωρα...Κ πόσο το δίνει παρακαλώ;
...στην ωρα οσο αντεχεις...cim/ακα πιπα,φιλια,οπως ειπε και ο αδερφος, δεν.σαρωτικη δυναμη ομως στο πηδημα...Με anal κ cim; αν είναι έτσι και έχει και 2 τελειώματα η κοπέλα είναι vfm 100%
απο τωρα,μαλλον...γιατι?...
μικρε σου απαντησα και πριν....εισαι ΜΑΚΡΙΑ!!!!δεν ειναι αυτη...
Καμια σχεση.Αυτη ειναι μπαζο ολκης!!!
μικρε σου απαντησα και πριν....εισαι ΜΑΚΡΙΑ!!!!δεν ειναι αυτη...
...και επειδη το δυνατο σημειο της μαρινας,μιας και την αναφερε ο φιλος,ειναι το πισω συστημα,παρτε και μια σπανια ληψη....
.ωραια ενημερωση μαν...αλλωστε το φορουμ χρειαζεται τις κριτικες,και συμβουλες σου....α ρε guru τι μου κάνεις......είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι,δεν αντέχουμε τις πολλές συγκινήσεις.....
τέλος πάντων,ευχαριστω για το τηλέφωνο,στο χρωστάω αυτό......
Λοιπον,μια ενημέρωση στα γρήγορα.Συνάντηση το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι,στο Lacoba.Εγώ είμαι πιο πολύ του μασαζ,αλλά στον guru έχω εμπιστοσύνη,και μια που μου περίσσευε ενα 100ρικο,είπα να δοκιμάσω.......
Τελικά το κασκαντεριλίκι μου βγήκε σε καλό......η κοπέλλα ακριβης στο ραντεβού της,ήρθε ντυμένη απλά αλλά σεξυ και το γεγονός οτι είναι Ελληνίδα διευκόλυνε την αρχική προσέγγιση......ηλικία γυρω στα 30-35,δεν είμαι καλός σ' αυτά.Μέτριο ύψος,στήθος 2-2.5.....ούτε σ' αυτά είμαι καλός....
εχει ξεχωριστό τύπο που εμένα μου αρεσε......πολύ καθαρή,πολύ φιλική,ξεπέρασε το γεγονός ότι στο πρώτο 5λεπτο είχαμε "ατύχημα",λόγω πολυήμερης αποχής......ανέλαβε δράση και πολύ γρήγορα άρχισε ο δεύτερος γύρος,που κράτησε σχεδόν 45 λεπτά....η κοπέλλα ανεβάζει ρυθμούς και ξέρει να σε κάνει τουρμπο.....εξαιρετική πίπα (με προφύλαξη) και πολλές εναλλαγές στάσεων,είναι γυναίκα "κρεβαταμπλε" που λέμε........παίζει να μας ακουσαν και στα διπλανά δωμάτια........
Μείναμε μαζί μια ωρα και κάτι ψιλά,σε κάνει να νοιώθεις ανετα και δεν αρνείται τίποτα,σε λογικά πλαίσια βέβαια.......πέρασα καλά,θα την ξαναδώ σύντομα και αυτή τη φορά θα τιμησω και το....πίσω σύστημα που πραγματικά είναι φοβερό.......
.ωραια ενημερωση μαν...αλλωστε το φορουμ χρειαζεται τις κριτικες,και συμβουλες σου....
τζελακια...ρε guru να έχουμε πάρει βιταμίνες και πριν και μετα.
τζελακια...
καλα οταν θα σε δεσει φιογκο,τα λεμε...μην ερθεις μετα και ζητας ρεστα...
εγώ που ρίχνω 10 χιλιομετράκια με βλέπεις να αντέχω;τζελακια...
εσενα σε εχω...θα αντεξεις...εγώ που ρίχνω 10 χιλιομετράκια με βλέπεις να αντέχω;