KyklopasPolifimos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Απο ότο γνωρίζω έχει διακόψει για φτιάξιμο στήθους. Απο τις κορυφαίες περιπτώσεις.δοκιμασε δημητρα απο athens girls net αν την πετυχεις
Απο ότο γνωρίζω έχει διακόψει για φτιάξιμο στήθους. Απο τις κορυφαίες περιπτώσεις.δοκιμασε δημητρα απο athens girls net αν την πετυχεις
Απο ότο γνωρίζω έχει διακόψει για φτιάξιμο στήθους. Απο τις κορυφαίες περιπτώσεις.
Dimitra
Πρόσθετες Πληροφορίες
Όνομα:
Dimitra
Χώρα:
Ρουμανία
Βάρος:
47
Υψος:
1,65
Στήθος:
2
Μαλιά:
Ξανθά,Μακριά
Προτιμήσεις:
Άντρες, Γυναίκες, Ζευγάρια
Γλώσσες:
Ελληνικά,Αγγλικά,Ρουμάνικα
Υπηρεσίες Έξτρα Υπηρεσίες Έξτρα Out Call
Oral with condom: YES Kissing: YES 1 Ώρα 150 €
Oral without condom: YES
Kissing with tongue: YES
1.5 Ώρα €
Extraball: YES
Erotic massage: YES 2 Ώρες 300 €
Cum in face: YES Masturbation: YES 3 Ώρες 450 €
Cum in mouth: YES
Striptease: YES
Cum on body: YES Lesbian show: YES
In Call
69 Position: YES Strapon: YES 1 Ώρα €
Sex In Different Positions: YES Anal: YES 30 € 1.5 Ώρα €
2 Ώρες €
3 Ώρες €
αν δοκιμασεις ενημερωσε μας με λεπτομερειες εχει διαφορες κοπελες το συγκεκριμενο σπιτιΈλεγα να δοκιμάσω κασκαντεριλίκι σε αυτή μόνο και μόνο για τις βυζάρες αλλά με μία αναζήτηση με το ίδιο κινητό φέρνει και αυτή Τι γίνεται, είναι στον ίδιο χώρο; Θυμάμαι κάτι έχει γραφτεί πιο παλία αλλά όσο και να το ψάχνω δεν βρίσκω κάτι. Θυμάται κανείς ?
Καλημέρα σε όλους.. υπαρχουν πληροφορίες για την παραπάνω κορασίδα?
Μου συστήθηκε ως βέτα γυμνάστρια
Μαλιστα την εχει πάρει κανεις?
Μακριά!.... Μπάζο...Καλημέρα σε όλους.. υπαρχουν πληροφορίες για την παραπάνω κορασίδα?
Μου συστήθηκε ως βέτα γυμνάστρια
Σ ευχαρηστω... Κοιτα ρωτησα γιατι χτεσ π μιλησα μαζι της μου ειπε 50 εωρο για μιαμιση ωρα. Και της λεω αν ειναι θα σε παρω πιο μετα και αργοτερα μετα απο καμια ωρα με πηρε 8-7 φορες για το αν θα βρεθουμε τελικα. Μου εκανε εντυπωση και η τιμη και τ τηλεφωνηματα συνηθως εγω παιρνω δεν με παίρνουνΜακριά!.... Μπάζο...
αν δοκιμασεις ενημερωσε μας με λεπτομερειες εχει διαφορες κοπελες το συγκεκριμενο σπιτι
εχει κανεις εμπειρια απο εδω?
μπορει να εχει γεννηθει 29 φλεβαρη και τα 4 χρονια να τα μετραει 1. spidey.....Αν αυτη ειναι 35 !!!!!!!! εγω ειμαι ο Spiderman !!