NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Καλησπέρα από εμένα, τώρα ξέμπλεξα.πλάκα έκανα αγαπητέ, μου το χει δείξει. καλημέρα.
Καλησπέρα από εμένα, τώρα ξέμπλεξα.πλάκα έκανα αγαπητέ, μου το χει δείξει. καλημέρα.
Σε αυτό αναφέρομαι μαστόρια
.www.lovelist.gr/ad.php?adId=238974-6&cityId=2&subcatId=65]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=238974-6&cityId=2&subcatId=65...χθεσινη[/URL] επικοινωνια.δεν ξερω αν ειναι αληθινη η φωτο...μου απαντησε αμεσως σε μαιλ που εστειλα...100 για 1,30 ωρα,σε ξενοδοχειο η στο χωρο μου...οχι πρωκτικο.
αδερφε αυτα μου ειπε,αυτα αναφερω...λογικα θα δινει ,αλλα με ποιο πανω τιμη...αλλωστε ολα εχουν την τιμη τους....
no kolo.....no party..
κουλούρι δίνουν και οι καλόγριες πλέον..
γαμήσι χωρίς κώλο, είναι χωριάτικη χωρίς φέτα.
αδερφε αυτα μου ειπε,αυτα αναφερω...λογικα θα δινει ,αλλα με ποιο πανω τιμη...αλλωστε ολα εχουν την τιμη τους...
ε λογικα με κανενα 20αρικο θα γινεται η δουλεια.και γω έτσι πιστεύω!!!!!!!!!!
όποιος δωσει αρχικά το 100άρι, ας ενημερώσει και πόσο κάνει το κουλούρι η πόσο ζητάει η κυρία ....
ε λογικα με κανενα 20αρικο θα γινεται η δουλεια.
δεν εχεις και αδικο..θα ξεφουρνησει κανενα 150αρι φουλ προγραμμα....αν ήταν ενα σκέτο 20ρικο...θα σου τόλεγε στο τηλ...+20
πιστεύω οτι έχει μεγαλύτερες προσδοκίες απο την σούφρρα της, κάνα 50αρι ας πούμε, γι αυτό και λανσάρει ότι δεν το δίνει, για να δημιουργήσει την ζήτηση του σπάνιου και
αποκλειστικού- μοναδικού.
marketing αδερφέ την μανατζάρουν μια χαρά.
Το σωμα παντος μου θυμιζει καποια απο τον παλιο ομιλο Γλυφαδας! Αλλα οι φωτο μαλλον κλεμμενες απο Ρωσιδα.
μπραβο φιλε μου..εγω εχω κανει ηδη αναφορα..οποιος ενδιαφετεται μπορω να του το στειλω το προφιλ να δει και μονος του και να κανει αναφορα..τα ίδια το έχω γράψει και για την χρύσα γατάκι που με έκανε μπλοκ στο φβ,Αυτά τα προφίλ πρέπει να γίνονται αναφορά για να τους τα κλείνουν να μην κοροιδεύουν τον κόσμο....
Καλημερα συναγωνιστες..οσο καλη και αν ειναι αυτη η μερα...Να γραψω κατι για το θεμα "Nικολετα Ρωμανου". Ενας συναγωνιστης εδω μεσα μου εδωσε το προφιλ της στο fb Και ζηταει επιμονα καρτα paysafe 50 ευρω για να μου κλεισει το ραντεβου και φυσικα τα υπολοιπα 200 στο ξενοδοχειο..Οτι και να της λες αυτη επιμενει στην καρτα..Ειναι σιγουρο φυσικα οτι δεν ειναι αυτη και ψαρευει κοσμο και οποιος ατυχος δωσει καρτα..Γιαυτο γραφω αυτο το μηνυμα για να μην την πατησει καποιος..προσοχη..καποτε ηταν ενα προφιλ της μαριας αλεξανδρου που ηθελε 300ευρω για ενα ολοκληρο βραδυ και επρεπε να της στειλεις 100ευρω πρωτα σε ενα φακελο μαζι με το τηλεφωνο..φυσικα ολα αυτα ειναι μαλακιες και κοροιδευουν..αν τον ενδιαφερει κανεναν σας συμβουλευω μακρυα για να μην κλαιτε λεφτα..
τα ίδια το έχω γράψει και για την χρύσα γατάκι που με έκανε μπλοκ στο φβ,Αυτά τα προφίλ πρέπει να γίνονται αναφορά για να τους τα κλείνουν να μην κοροιδεύουν τον κόσμο....
Καλημερα συναγωνιστες..οσο καλη και αν ειναι αυτη η μερα...Να γραψω κατι για το θεμα "Nικολετα Ρωμανου". Ενας συναγωνιστης εδω μεσα μου εδωσε το προφιλ της στο fb Και ζηταει επιμονα καρτα paysafe 50 ευρω για να μου κλεισει το ραντεβου και φυσικα τα υπολοιπα 200 στο ξενοδοχειο..Οτι και να της λες αυτη επιμενει στην καρτα..Ειναι σιγουρο φυσικα οτι δεν ειναι αυτη και ψαρευει κοσμο και οποιος ατυχος δωσει καρτα..Γιαυτο γραφω αυτο το μηνυμα για να μην την πατησει καποιος..προσοχη..καποτε ηταν ενα προφιλ της μαριας αλεξανδρου που ηθελε 300ευρω για ενα ολοκληρο βραδυ και επρεπε να της στειλεις 100ευρω πρωτα σε ενα φακελο μαζι με το τηλεφωνο..φυσικα ολα αυτα ειναι μαλακιες και κοροιδευουν..αν τον ενδιαφερει κανεναν σας συμβουλευω μακρυα για να μην κλαιτε λεφτα..
ναι ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ με total για πρωινοκαλημερα καμια προταση για τωρα το πρωι σημερα?