Επισκέπτης
τσιμπα ακομη μια υπηρετρια που επιθυμει γνωριμια με κυριος..σαν την ρωσιδα πωλητρια!!!!!
τσιμπα ακομη μια υπηρετρια που επιθυμει γνωριμια με κυριος..σαν την ρωσιδα πωλητρια!!!!!
τσιμπα ακομη μια υπηρετρια που επιθυμει γνωριμια με κυριος..
έστειλα mail σε αυτή την αγγελία και μετά απο 2 7δες ήρθε αυτή η απάντηση
Αγαπητέ φίλε,
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Με ενδιαφέρει μιά ελεύθερη σχέση. Για να είμαι ξεκάθαρη, εννοώ με κάποιο χρηματικό δωράκι. Δεν είμαι επαγγελματίας. Είμαι μορφωμένη, εργαζόμενη, γοητευτική. Αυτο που ζειταω ειναι ατομα με οικονομικη εφχερια ωστε να επιλεξω 5-6 και να γεινο αποκλειστικη ερωμενη τους / να μην χρειαζεται να πιγενω με 60 ατομα το μηνα/.
Αυτό θα πρέπι να δίνει μια ιδέα όσον αφορά το τι απαιτήσεις εχω.
Εάν ενδιαφέρεσαι, έχεις την οικονομική ευχέρεια, είσαι σοβαρός , καλλιεργημένος και κυρίως πεντακάθαρος επικοινώνησε μαζί μου για τα περαιτέρω στο παρακάτω τηλέφωνο: >69 bla bla bla
Αυτό το διάστημα λείπω στο εξωτερικό, και το κηνητο μου θα είναι κλειστο όσο θα λείπω.Αυτός είναι και ο λόγος που αργισα να απαντισω.
Θα επιστρέψω στην Αθηνα Κυριακη 5-/9/ 2010 το βραδι.
Δεν απαντώ σε SMS, MMS και τηλεφωνήματα με απόκρυψη.
Thanks.
Ελλη.
τι κάνει μια γυναίκα για να βγάλει χρήματα, που το σκέφτηκε αυτό δεν ξέρω
Φαντάζομαι πως το email το έκανες copu-paste όπως στο έστειλε.
Οπότε το "μορφωμένη" που γράφει που το είδε;
copy-paste ναι
ε η κοπέλα είναι πτυχιούχος στην ελλη-νικήν
ζόρια;
εγώ έχω βαρεθεί να σου κάνει σάιμπερ πίπες η μανούλα μπας και τη γαμήσεις λάιβ.
ζόρια;
εγώ έχω βαρεθεί να σου κάνει σάιμπερ πίπες η μανούλα μπας και τη γαμήσεις λάιβ.
έστειλα mail σε αυτή την αγγελία και μετά απο 2 7δες ήρθε αυτή η απάντηση
Αγαπητέ φίλε,
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Με ενδιαφέρει μιά ελεύθερη σχέση. Για να είμαι ξεκάθαρη, εννοώ με κάποιο χρηματικό δωράκι. Δεν είμαι επαγγελματίας. Είμαι μορφωμένη, εργαζόμενη, γοητευτική. Αυτο που ζειταω ειναι ατομα με οικονομικη εφχερια ωστε να επιλεξω 5-6 και να γεινο αποκλειστικη ερωμενη τους / να μην χρειαζεται να πιγενω με 60 ατομα το μηνα/.
Αυτό θα πρέπι να δίνει μια ιδέα όσον αφορά το τι απαιτήσεις εχω.
Εάν ενδιαφέρεσαι, έχεις την οικονομική ευχέρεια, είσαι σοβαρός , καλλιεργημένος και κυρίως πεντακάθαρος επικοινώνησε μαζί μου για τα περαιτέρω στο παρακάτω τηλέφωνο: >69 bla bla bla
Αυτό το διάστημα λείπω στο εξωτερικό, και το κηνητο μου θα είναι κλειστο όσο θα λείπω.Αυτός είναι και ο λόγος που αργισα να απαντισω.
Θα επιστρέψω στην Αθηνα Κυριακη 5-/9/ 2010 το βραδι.
Δεν απαντώ σε SMS, MMS και τηλεφωνήματα με απόκρυψη.
Thanks.
Ελλη.
τι κάνει μια γυναίκα για να βγάλει χρήματα, που το σκέφτηκε αυτό δεν ξέρω
Φαντάζομαι πως το email το έκανες copu-paste όπως στο έστειλε.
Οπότε το "μορφωμένη" που γράφει που το είδε;
Παίδες ηρεμία. Τη Μαίρη την έβγαλα προσωρινά μέχρι να αφαιρεθούν οι φωτός της. Προσωρινά δε γινόταν. Το προφίλ και οι κριτικές ξαναμπήκαν χωρίς φωτός. Κριτικές δε βγαίνουν έτσι εύκολα. Για την ακρίβεια δεν έχουν βγει ποτέ.
Πλέζουρα τις ανανεώσεις του καταλόγου δεν τις κάνω μόνο εγώ. Έλειπα. Έχω και μάρτυρα. :S
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ , θλιβεροι απλα.. μετα λεγανε για μενα που εψηνα γκομενα απο το μσν... εγω τουλαχιστον την ειχα βγαλει απεξω πρωτα κοροιδα... Κατι πρεπει να γινει με τους τυπους η τις τυπισσες του ιντερνετ που απο καθε ακυρο σαιτ ψαχνονται για γνωριμια... γαμω τις ιντερνετικες γνωριμιες μου μεσα γαμω χαχαχα ρομπες
Εχει δικιο ο περσονας και ο πλεζουρας ρε... γραψτε καμια κριτικη η αντε γεια
ας το κανουμε λοιπον....
η ρουμανα ελλη...
70 ευρωπουλα ..τιποτα το ιδιαιτερο...γεματη με βυζους ....φατσα χαλια...
σερβις...μασαζακι του κωλου....πιπετο ελευθερο ρηχο...παιδικο...σεξ αδιαφορο...
η Ξαντια ...μιλφει βαρυ 50αρι ρωσικο...δεν πηρα, ειδα και εφυγα ... ταλαιπωρημενο πολυ,
ζηταγε μια 100αρα.......ουτε σε ρδελο με 20....δεν κανει...
Κι εμείς το ίδιο θέλουμε. Να έχουμε μερικές σταθερές να πηδάμε
και να μας... τα τρώνε.