Επισκέπτης
Γραφέ Ελληνικά και ψαχνε τις φωτο στο γκουγκλ.kalispera sas edw kserei kaneis kati? an einai alithines einai dynamitis www.adoos.gr/post/106376260/be_mine_6989440724]http://www.adoos.gr/post/106376260/be_mine_6989440724[/url]
Γραφέ Ελληνικά και ψαχνε τις φωτο στο γκουγκλ.kalispera sas edw kserei kaneis kati? an einai alithines einai dynamitis www.adoos.gr/post/106376260/be_mine_6989440724]http://www.adoos.gr/post/106376260/be_mine_6989440724[/url]
kalispera sas edw kserei kaneis kati? an einai alithines einai dynamitis www.adoos.gr/post/106376260/be_mine_6989440724]http://www.adoos.gr/post/106376260/be_mine_6989440724[/url]
αυτή εδώ λέει 70 ευρώ το μισάωρο 100 ευρώ το απλο πρόγραμμα για 1 ώρα με 2 εκτονώσεις και 150 για ξύλο/ξεφτίλισμα...
μου είπε να την πάρω σήμερα να κανονίσουμε...
αν δεν μιλήσω βέβαια στο τηλέφωνο δεν παω πουθενα....υπαρχει οντως πιθανοτητα να ειναι πουστρακι οπως αναφερουνε καποιοι πισω ?
δοκιμασε κανεις ?
καλημερα μήπως το έγκριτο μέλος που σε ενημέρωσε θα μπορούσε να μας πει τίποτα σχετικά με τις επιδόσεις της άτακτης σκυλίτσαςΚαλημέρα, έγκριτο μέλος με ενημέρωσε ότι έχει δοκιμάσει, άρα δεν είναι πουστράκι. Τα ίδια έγραψε και σε μένα, παραλείποντας το 70άρι.
Μιλησα και εγω μαζι της ,οντως γυναικα ειναι αλλα πολυ ακριβη ,θελει 100 για κανονικο και 150 για αυταρχικο με ξυλο και ξεφτυλισμα ,ολα χωρις πισω πορτα,με ακαποτη πιπα,αναμενω μειωση τιμης ,με 100 απλο βρισκω καλυτερες που περιεχουν και λιγο αυταρχικο .καλημερα μήπως το έγκριτο μέλος που σε ενημέρωσε θα μπορούσε να μας πει τίποτα σχετικά με τις επιδόσεις της άτακτης σκυλίτσας
καλημερα μήπως το έγκριτο μέλος που σε ενημέρωσε θα μπορούσε να μας πει τίποτα σχετικά με τις επιδόσεις της άτακτης σκυλίτσας
ότι στα 100 συζητείται, αλλά στα 150 με τίποτα.
μεγάλη κουβέντα,να κάτσεις να ξεχωρίζεις τα καλά απο τα σκατά,αν και τα τελευταια αργα ή γρηγορα βγαίνουν στην επιφάνεια...Τελικα απορω...αυτο ειναι ενα site πληροφόρησης ή παραπληροφόρησης? Και το σχολιο ειναι γενικο και αφορα πολλα νηματα και οχι μονο το παρον.
Τι να πω...εγω ετσι κι αλλιως το παραταω το αθλημα....σε λιγο δεν θα μπαινω κανμεγάλη κουβέντα,να κάτσεις να ξεχωρίζεις τα καλά απο τα σκατά,αν και τα τελευταια αργα ή γρηγορα βγαίνουν στην επιφάνεια...
γιατι ρε σκορπιέ?Τι να πω...εγω ετσι κι αλλιως το παραταω το αθλημα....σε λιγο δεν θα μπαινω καν
γιατι ρε σκορπιέ?
τι σε πειραξε?
ακου να σου πω...μπορει να εισαι και μεγαλυτερος μου,αλλά σημασία δεν εχει αυτο,αλλά απο ποια γωνία τα βλέπεις τα πράγματα.Οσον αφορα το forum ..το γεγονος οτι τελικα δεν μπορει να εμπιστευτεις τα λογια κανενος, ακομα κι αν θελει να θεωρειται "Εγκυρος" και παλιος χρηστης.
Τελικα μονο τα θεματα που αναοιγονται Κυριακες αξιζουν να γελαει λιγο το χειλακι μας.
ακου να σου πω...μπορει να εισαι και μεγαλυτερος μου,αλλά σημασία δεν εχει αυτο,αλλά απο ποια γωνία τα βλέπεις τα πράγματα.
ειμαι νομλιζω απο το 04 ή 05 εδω μέσα,νόμιζα οτι ήξερα αρκετα και τελικά τα ίδια τα γογονότα με διαψευσανε..πολλοί όπως λες που το παίζουν έγκριτοι εδω τελικά αποδεικνύονται γατάκια ή και το αντίθετο,εδω μέσα θα βρεις απο τρελές και τρελούς,μέχρι πουστράκια κακ γαμιάδες που πηδανε οτι κινείται.
Ξεχωρισε κάποιους απο εδω μεσα,αλλα κράτα και μια πισινή...εδω sms μου στελνουν κάποιες και απορώ μην τυχον με ψαρευουνε,εχω γινει πονηρός...αλλά και πάλι γελάω με κάποιους που νομίζουν οτι είναι γνώστες και τελικά μάπα το καρπούζι..χαλάρωσε και απολαυσε το,πίστεψε με θα βρεις κακ ανθρωπους που αυριο μεθαυριο θα κανετε παρεα και εκτος μπου.
ακου να σου πω...μπορει να εισαι και μεγαλυτερος μου,αλλά σημασία δεν εχει αυτο,αλλά απο ποια γωνία τα βλέπεις τα πράγματα.
ειμαι νομλιζω απο το 04 ή 05 εδω μέσα,νόμιζα οτι ήξερα αρκετα και τελικά τα ίδια τα γογονότα με διαψευσανε..πολλοί όπως λες που το παίζουν έγκριτοι εδω τελικά αποδεικνύονται γατάκια ή και το αντίθετο,εδω μέσα θα βρεις απο τρελές και τρελούς,μέχρι πουστράκια κακ γαμιάδες που πηδανε οτι κινείται.
Ξεχωρισε κάποιους απο εδω μεσα,αλλα κράτα και μια πισινή...εδω sms μου στελνουν κάποιες και απορώ μην τυχον με ψαρευουνε,εχω γινει πονηρός...αλλά και πάλι γελάω με κάποιους που νομίζουν οτι είναι γνώστες και τελικά μάπα το καρπούζι..χαλάρωσε και απολαυσε το,πίστεψε με θα βρεις κακ ανθρωπους που αυριο μεθαυριο θα κανετε παρεα και εκτος μπου.
ειμαι νομιζω απο το 04 ή 05 εδω μέσα,νόμιζα οτι ήξερα αρκετα και τελικά τα ίδια τα γεγονότα με διαψευσανε..πολλοί όπως λες που το παίζουν έγκριτοι εδω τελικά αποδεικνύονται γατάκια ή και το αντίθετο,εδω μέσα θα βρεις απο τρελές και τρελούς,μέχρι πουστράκια,νταβατζηδες και γαμιάδες που πηδανε οτι κινείται.
Ξεχωρισε κάποιους απο εδω μεσα,αλλα κράτα και μια πισινή...εδω sms μου στελνουν κάποιες και απορώ μην τυχον με ψαρευουνε,εχω γινει πονηρός...αλλά και πάλι γελάω με κάποιους που νομίζουν οτι είναι γνώστες και τελικά μάπα το καρπούζι..χαλάρωσε και απολαυσε το,πίστεψε με θα βρεις και ανθρωπους που αυριο μεθαυριο θα κανετε παρεα και εκτος μπου.
από φάτσα λέει τίποτα ή θα μπει κανένα τέρας του λόχνες ?
Αλπούλιε δίδαξες πάλι.ακου να σου πω...μπορει να εισαι και μεγαλυτερος μου,αλλά σημασία δεν εχει αυτο,αλλά απο ποια γωνία τα βλέπεις τα πράγματα.
ειμαι νομιζω απο το 04 ή 05 εδω μέσα,νόμιζα οτι ήξερα αρκετα και τελικά τα ίδια τα γεγονότα με διαψευσανε..πολλοί όπως λες που το παίζουν έγκριτοι εδω τελικά αποδεικνύονται γατάκια ή και το αντίθετο,εδω μέσα θα βρεις απο τρελές και τρελούς,μέχρι πουστράκια,νταβατζηδες και γαμιάδες που πηδανε οτι κινείται.
Ξεχωρισε κάποιους απο εδω μεσα,αλλα κράτα και μια πισινή...εδω sms μου στελνουν κάποιες και απορώ μην τυχον με ψαρευουνε,εχω γινει πονηρός...αλλά και πάλι γελάω με κάποιους που νομίζουν οτι είναι γνώστες και τελικά μάπα το καρπούζι..χαλάρωσε και απολαυσε το,πίστεψε με θα βρεις και ανθρωπους που αυριο μεθαυριο θα κανετε παρεα και εκτος μπου.