heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 309
- Πόντοι
- 296
Είσθε σεμνός και αγαπητός! Ρίξτε κα μία ματιά στο θρεντ του βάτραχου. Εκεί ετοιμάζουν απαγχονισμούς!!!
Ποιόν απαγχονίζουν? Οι ταλιμπάν ...
Είσθε σεμνός και αγαπητός! Ρίξτε κα μία ματιά στο θρεντ του βάτραχου. Εκεί ετοιμάζουν απαγχονισμούς!!!
Ποιόν απαγχονίζουν? Οι ταλιμπάν ...
Ο κ. the Saint προβάλλει ως ηθικός αυτουργός και πιθανώς και ως φυσικός.
Επιμένω.. επί παντός επιστητού!κάτι είχε γραφεί πρίν από κάποιες σελίδες (ωραίο στήθος)
Επιμένω.. επί παντός επιστητού!
κάτι είχε γραφεί πρίν από κάποιες σελίδες (ωραίο στήθος)
τι προσθήκη;;; Εδώ απαιτούν απαγχονισμούς και εσείς ασχολείσθε με τις κορασίδες ... όχι βέβαια ότι δεν είσθε κινητή εγκυκλοπαίδεια των εργαζομένων ...άντε γράψε καμμία προσθήκη αντίκρουση αγαπητέ.
τι προσθήκη;;; Εδώ απαιτούν απαγχονισμούς και εσείς ασχολείσθε με τις κορασίδες ... όχι βέβαια ότι δεν είσθε κινητή εγκυκλοπαίδεια των εργαζομένων ...
το εχω παρει το μπαζο
ξενερωσα πολύ με το "χοντρο" χνουδι στα μπούτια ασε που είναι πολύ σπασμενη στο προσωπο
Εχει αναφερθει και καποιες σελιδες πριν. Σε τηλεφωνημα μου μου ελεγε κατι κουφα ότι κανει μαθηματα τωρα και σε λιγες μερες θα μπορει. Τοτε εγραφε 27 χρονων που δεν ηταν με τιποτα. Κατι σαν να βαριεμαι που σου μιλαω μου θυμισε. Για μενα ΑΚΥΡΟ. Καπου Γλυφαδα μου ειπε αν θυμαμαι καλα.
κάτι είχε γραφεί πρίν από κάποιες σελίδες (ωραίο στήθος)
Επιμένω.. επί παντός επιστητού!
την εχουν βαλει στη βιλλα της βουλας,κοιταξτε sinsityΕίχε αναφερθεί σε θέμα γραφείου.
για την δευτερη σου λενε οι συναγωσινστες φιλε
ελληνιδα
μπορεις να δεις κριτικες κ ως nayomi
www.sincity-athens.gr/%CE%9D%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%91]http://www.sincity-athens.gr/%CE%9D%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%91...αυτη[/URL] ειναι... ;)την εχουν βαλει στη βιλλα της βουλας,κοιταξτε sinsity
της εστειλες πμ στο μουνι της?...
η πολυ ωραια φωνουλα που σου απαντησε κρυβει απο πισω μια μαλακω,που θα χασεις χρονο και το χρημα σου...Παιδες καλησπερα!!Εχει δοκιμασει κανεις αυτο? www.mylist.gr/agelies/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B1-25-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7-6909745243-4/]http://www.mylist.gr/agelies/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B1-25-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7-6909745243-4/[/url]
Πηρα τηλ και βγηκε μια πολυ ωραια φωνουλα και μου ειπε οτι ειναι 50Ε...