FROG123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η μία μου είπε με ακα πίπα και κώλο 80 μόνη της.
η τύπισσα απο τους Αγιους Αναργύρους με μια φίλη της!Καλησπέρα σε όλους!Πήρα τηλ εδώ και μου είπαν 180 εθρώ και οι δύο για μία ώρα σε δικό τους χώρο.Γνωρίζει κάποιος τίποτα?
Κάποια κριτική?
Η Jessy (για εμένα) καλύτερο σώμα και πρόσωπο τυπική επαγγελματίας, Η Μαρίνα αν έχει κέφια θα σε ξεσκίσει.συναγωνιστες τι να παρω?
μαρινα 60 η jessy milfeig?
Η Jessy (για εμένα) καλύτερο σώμα και πρόσωπο τυπική επαγγελματίας, Η Μαρίνα αν έχει κέφια θα σε ξεσκίσει.
Τα πλαστικά βυζιά και στις δύο είναι χάλια.
Η Jessy (για εμένα) καλύτερο σώμα και πρόσωπο τυπική επαγγελματίας, Η Μαρίνα αν έχει κέφια θα σε ξεσκίσει.
Τα πλαστικά βυζιά και στις δύο είναι χάλια.
Απο milf πάντως εγω ψηφίζω Αννιτα οπου κάθεται και το 2 ωρο και δε λέει οχι σε τίποτα, λωκο νινάκι οπου θελεις το βάζεις κα ιαν γουστάρεις βουλώνεις τη μια τρυπα με ενα δονητη που παντα έχει μαζί της και δουλευεις την άλλη. Το μόνο μειονέκτημα είναι οτι έχει κάποια κιλα παραπάνω για τα δικά μου γούστα και οτι δεν έχει καμια φιλη για πιο τρελες καταστασεις...
καλημερα φιλε ks........μηπως εχεις παει με ναντια ή λιλυ για να κανεις μια συγκριση με ανιτα;
εμφανισιακα φιλαρακι μπορεις να κανεις συγκριση;....αν και τα γουστα του καθενος διαφερουν.....
εννοεις που φερνει και την αλλη μαζι της η ναντια;
παντως εγω με την εμφανιση της ειχα ξενερωσει πολυ....και με το σωμα της.....
Η Λιλή καταρχήν όσο κ αν καθίσει μαζί σου δεν μπαίνει στο μπάνιο για ντουζ ... Πράγμα απαράδεκτο, άσχετα αν σου έρχεται πεντακάθαρη ..
Μπορεί να τα καταπίνει , μπορεί να τα δίνει όλα , αλλά ...
Η Ναντια δεν ξέρω αν το ´εχει ξυρίσει πλέον το νινί της, εμένα με χαλάει αυτός ο μικρός θάμνος ..(της το ζητάνε οι πελάτες λέει ...)
Η Αννίτα βγάζει γούστα όταν ειναι μπουκωμένη κ δεν μιλάει ..