Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο guru για το τηλέφωνο της μαρίνας.Σημερινή συνάντηση σήμερα μαζί της.Η κοπέλα έκατσε 2μιση ώρες ακριβώς χωρίς κάποια έξτρα χρέωση..στα 120 το πακέτο...Μου είπε ότι προτιμάει κυρίως τους μικρούς <30...αλλά πάει και με εμφανίσιμους 40αρηδες από ότι κατάλαβα...το πρόγραμμα είναι full pse...ακάποτη λυσασμένη πίπα(μου είπε ότι κάνει πολύ σπάνια εκτός αν γουστάρει full),
φτυσίματα στην μάπα της full σφαλιάρες παντού πρόσωπο,κώλο,βύζους...Η ακάποτη πίπα της αρκετά καλή με πάρα πολλά φτυσίματα,κατέβηκε έγλυψε και τα μπαλάκια και αυτά με πολύ σάλιο..μετά ένα γλυφοκώλι όνειρο οπού δεν ξεκόλαγε από πάνω μου...τέλος κατέβηκε πιο κάτω όπου μου εγλυφε τα πόδια και τις πατούσες με φτυσίματα full...κατάφερα να χύσω 2 φορές στις 2μιση ώρες...την πρώτη ήρθανε όλα στο πρόσωπο της όπου την άσπρισα στην κυριολεξία και η δεύτερη εκτόνωση στο στόμα της όπου τα έφτυσε πάνω στις βυζάρες της και τα άπλωνε επάνω της...γουστάρει να της σκίζεις τον κώλο full και έχει αρκετά στενή κωλοτρυπίδα...επειδή είχα πάει χθες με 2 milfs δεν είχα τρελές αντοχές σήμερα οπότε την σφυροκόπησα μόνο ένα 20λεπτο από τον κώλο...αυτά...προτείνεται για πολλά ξεφτιλίκια και όχι για αγκαλίτσες και χάδια..Κλείσαμε ραντεβού πάλι από βδομάδα...thanks guru...δυνατό χαρτί