heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
Noμιζω οτι εχει λιγο σαγονακι στυλ γκμοχ
Ακριβώς...
Noμιζω οτι εχει λιγο σαγονακι στυλ γκμοχ
Λέει αλήθεια, πέρασε μεγάλο λούκι και όσοι την συνάντησαν μπορεί και να διέκριναν το σημειο της εγχείρησης στο δεξιό κρόταφο. Να είναι καλά γιατί συμπεριφέρθηκε άψογα στις συναντήσεις μας.
έχω την εντύπωση ότι έχει σταματήσει την "πίσω κίνηση"... μίλησε μαζί της και ρώτησέ την ότι θέλεις φίλε μουκανει φουλ προγραμμα;
τα λεφτα μου τα ειπε εκλεισα αλλα μπηκα διαβασα και το ακυρωσα μολιςφιλε μου δε ξερω κατά ποσο είναι καλο ....
40 ευρω μιση ωρα και 70 για μια ωρα αλλα δεν μιλαει για τιποτε άλλο , μονο για μασαζ . προφανως θα παιζει και παραπανω αλλα με ++++++ .
γλυφαδα είναι ( αγιος ιωαννης ) , αν είναι κοντα σου ριξε μια ματια !
τα λεφτα μου τα ειπε εκλεισα αλλα μπηκα διαβασα και το ακυρωσα μολις
η φωτο ειναι αληθινες η οχι
αλλη μια βοηθεια παιδια εαν ξερετε για αυτα εδω κατι 1} 2}
αλλη μια βοηθεια παιδια εαν ξερετε για αυτα εδω κατι 1} 2}
λοιπον..να απαντησω στον φιλο μιας και την εχω συναντησει...ειναι διαστημικο μουνι,ποδαρες,κωλαρα,εχει δικο της χωρο εκει που αναφερε ο φιλος dare,και περνει 120 ευρω,για μια ωρα φουλ προγραμμα..αυτο γυρω στον ιουλιο,που περασα...αν εχει αλλαξει κατι δεν ξερω.παντως οπως ειπε και ο beckas,ειναι τιμιοτατη,και κανει και γαμω τα στησιματα στα 4.....Αδερφια μου βοηθεια !!!>>> αλλα διαβασα οτι ηταν μουφα τον 2/14 ισχυει ακομα το ιδιο?
Άρα να υποθέσω ότι τα 40€ που γράφει στην αγγελία της, είναι η τιμή εκκίνησης για σκέτο μασάζ ....και με όλο το πακέτο φτάνεις τα 120€ !!!λοιπον..να απαντησω στον φιλο μιας και την εχω συναντησει...ειναι διαστημικο μουνι,ποδαρες,κωλαρα,εχει δικο της χωρο εκει που αναφερε ο φιλος dare,και περνει 120 ευρω,για μια ωρα φουλ προγραμμα..αυτο γυρω στον ιουλιο,που περασα...αν εχει αλλαξει κατι δεν ξερω.παντως οπως ειπε και ο beckas,ειναι τιμιοτατη,και κανει και γαμω τα στησιματα στα 4.....
Άρα να υποθέσω ότι τα 40€ που γράφει στην αγγελία της, είναι η τιμή εκκίνησης για σκέτο μασάζ ....και με όλο το πακέτο φτάνεις τα 120€ !!!
Οοοοοοκ..... ούτε καν εγώ προσωπικά για μασατζού!
Παλικάρια καλησπέρα διάβαζα στα ανεξάρτητα Call Girls για κάποια Anita μιλφαρα, μια και γουστάρω το είδος έχει κάποιος καμιά πρόσφατη πληροφορία η τηλέφωνο επικοινωνίας; Ευχαριστώ.
μ έκανες και γέλασα φίλε daredevil12345!!! Εγινε: θα την κλείσω τώρα...40 είναι μιση και μονο μασαζ .....