Μηπως γνωριζει κανεις για τη συγκεκριμενη?
η φώτο να ξέρεις έχει υποστεί επεξεργασία
Μηπως γνωριζει κανεις για τη συγκεκριμενη?
ποια φωτο???βλεπεις φωτο στην αγγελια???η φώτο να ξέρεις έχει υποστεί επεξεργασία
μ αρέσει που η φωτογραφία έχει ήδη ανοιχτεί 16 φορές!!!!
λέτε να είναι κρυμμένη από κάτω η γκόμενα???
εμφανίστηκε 56 φορές.)μ αρέσει που η φωτογραφία έχει ήδη ανοιχτεί 16 φορές!!!!
Τι εννοεις οταν λες παλια γνωστη σε νεα αποστολη? εχεις βρεθει μαζι της? αξιζει?
Λοιπόν η κοπέλα έχει ξαναεμφανιστεί και είναι απόλυτα βέβαιο ότι Συναγωνιστές την έχουν πάρει, κάθως έχουμε ανταλλάξει γνώμες για αυτήν σε πμ. Το τηλέφωνο παίζει και σε άλλη αγγελία που δημοσιευτηκε στο ίδιο σαϊτ λίγο αφότου έφυγα για διακοπές (το είδα τώρα που γύρισα)
Το δευτερο τεμάχιο που αναφέρεται (Μαρία) δηλώνει 22 και ελληνίδα είναι καστανόξανθη, πρασινομάτα, 1,70 περίπου, 48 κιλά και με μικρό στήθος, πολύ εμφανίσιμο κοριτσάκι που δεν περνάει απαρατήρητη.
Αυτά
στην ανωτέρω φωτογραφία,ποια είναι η Μαρία και ποια η αλλη?
Το "εμφανιστηκε" μηπως ειναι για καθε φορα που την βλεπουμε στο ποστ;μ αρέσει που η φωτογραφία έχει ήδη ανοιχτεί 16 φορές!!!!
συγνωμη ειναι αυτη η θεια ρανια?
Σιγα μην ησουν ετσι καλε! χαχαχ
καλε βρηκατε κ αλλες φωτο μου? πω πω...
παιδες γνωριζει κανεισ για αυτο? η αν υπαρχει κατι εδω που δεν εχω διαβασει για την συγγεκριμενη
Σου άρεσε παίχτη,ωραίο μουνί ε?
παιχτη οτι εχει σχεση με πιασιματα μου αρεσει
το κοκαλο ειναι για σουπα το παχυ ειναι για καρβουνο και μασα
παιδες γνωριζει κανεισ για αυτο? η αν υπαρχει κατι εδω που δεν εχω διαβασει για την συγγεκριμενη
αφου εριξες και τα κωλοσκαμπιλα σου αδερφε παλι καλα να λεςΚαλό απόγευμα. Έκανα το λάθος να βρεθώ με τη συγκεκριμένη κυρία... ΗΤΤΑ!
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΤΤΑ!
Μακριά αδέρφια! 80€, που ΑΝΕΤΑ τα έκαιγα!
Βρεθήκαμε σε ένα ντεκαυλέ ξενοδοχείο, ήρθε, χαλαρή σε χρόνο, σφιχτή σε ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ!
Ξάπλωσε και μου ζητούσε να της κάνω εγώ διάφορα! Στράβωσα! Το μόνο που γούσταρε ήταν μπάτσες στα κωλομάγουλα. Μιλάμε για δυνατές μπάτσες!
Ήταν το μόνο που έκανα! Βάραγα!
Πίπα ΑΘΛΙΑ! Κρατούσε όλο το όργανο στο χέρι και μόνο στο κεφαλάκι εκανε τάχαμου γλέιψιμο!
Μακριά! Βέβαια, αν ήθελα καθόμουν και για δεύτερη φορά, αλλά αφού στην πρώτη έδερνα, τι να κάνω στη δεύτερη; Να συνεχίσω να δέρνω;
Καλησπερα στους φιλους.ελειπα για λιγο καιρο αλλα τωρα που επεστρεψα θα αρχισω να ενημερωνω.λοιπον την εν λογο κυρια την λενε οντως Ρανια ειναι 53 και βαλε πρωην στρατιωτικος και της αρεσουν τα αγρια αλλα μεχρι εκει στο κρεβατι ειναι η παταγονια...εγω θα ελεγα να βρω αλλον εναν να την καλεσουμε να παιξουμε μπιζ δεν θα πει οχι...Καλό απόγευμα. Έκανα το λάθος να βρεθώ με τη συγκεκριμένη κυρία... ΗΤΤΑ!
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΤΤΑ!
Μακριά αδέρφια! 80€, που ΑΝΕΤΑ τα έκαιγα!
Βρεθήκαμε σε ένα ντεκαυλέ ξενοδοχείο, ήρθε, χαλαρή σε χρόνο, σφιχτή σε ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ!
Ξάπλωσε και μου ζητούσε να της κάνω εγώ διάφορα! Στράβωσα! Το μόνο που γούσταρε ήταν μπάτσες στα κωλομάγουλα. Μιλάμε για δυνατές μπάτσες!
Ήταν το μόνο που έκανα! Βάραγα!
Πίπα ΑΘΛΙΑ! Κρατούσε όλο το όργανο στο χέρι και μόνο στο κεφαλάκι εκανε τάχαμου γλέιψιμο!
Μακριά! Βέβαια, αν ήθελα καθόμουν και για δεύτερη φορά, αλλά αφού στην πρώτη έδερνα, τι να κάνω στη δεύτερη; Να συνεχίσω να δέρνω;