georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
περιγραφη ατζελας φιλη ιρις?
μου ειπε φουλ προγραμμα
μου ειπε φουλ προγραμμα
περιγραφη ατζελας φιλη ιρις?
μου ειπε φουλ προγραμμα
Να τα πουμε αυριο αναλυτικά;σε διαβάζω απο κινητο κ θα μου βγουν τα ματια
Ε καλα.! Εχουμε δει σεναρια επιστ. φαντασιας εδω μεσα . Ουυυυυυυυυυυυπριν λιγες μερες μπηκε κριτικη γι αυτη ... ακομα μαχιμη ελεγε ο φιλος
βρε συ εδω εισαι ακομα?λοιπον εγω λεω γι αυτη οτι ειναι φιλη της ιρις κ το λεω γιατι μου το ειπε κ γιατι εχει το κινητο της και δουλευει με αυτο!χαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχα...νομιζω στο εστειλα...Kαλα σορυ δεν ξαναγραφω με κεφαλαια αν ειναι να μην μου δωσεις το τηλ.
βρε συ εδω εισαι ακομα?λοιπον εγω λεω γι αυτη οτι ειναι φιλη της ιρις κ το λεω γιατι μου το ειπε κ γιατι εχει το κινητο της και δουλευει με αυτο!
καλημερα μπορω να εχω και εγω το τηλ τηςβρε συ εδω εισαι ακομα?λοιπον εγω λεω γι αυτη οτι ειναι φιλη της ιρις κ το λεω γιατι μου το ειπε κ γιατι εχει το κινητο της και δουλευει με αυτο!
καποιος ανεφερε,οτι η φιλη της ιρις,ειναι μελαχρινη,αδυνατη,με μικρο στηθος,και κανει φουλ προγραμμα 100 ευρω...ειναι φιλη της η ατζελα αλλα δεν ειναι αυτη στις φωτο, αυτο λεω....
παλι μενετε στο σασι κ στις επιδοσεις κ οχι στην εμφανιση....καφε να κερασω?καποιος ανεφερε,οτι η φιλη της ιρις,ειναι μελαχρινη,αδυνατη,με μικρο στηθος,και κανει φουλ προγραμμα 100 ευρω...
καποιος ανεφερε,οτι η φιλη της ιρις,ειναι μελαχρινη,αδυνατη,με μικρο στηθος,και κανει φουλ προγραμμα 100 ευρω...
...ξανθια?...μαλλον λαθος θυμαμαι.παντως θυμαμαι,οτι ειχε πει πολυ καλα λογια για την μικρη,με μια λεπτομερια.δεν ξερει καθολου ελληνικα,η αγγλικα,και παιζανε την παντομιμα...ξανθια
ε καλα εσυ εχεις εμπειρια με βαλερια σε αυτο!...ξανθια?...μαλλον λαθος θυμαμαι.παντως θυμαμαι,οτι ειχε πει πολυ καλα λογια για την μικρη,με μια λεπτομερια.δεν ξερει καθολου ελληνικα,η αγγλικα,και παιζανε την παντομιμα...
...ξανθια?...μαλλον λαθος θυμαμαι.παντως θυμαμαι,οτι ειχε πει πολυ καλα λογια για την μικρη,με μια λεπτομερια.δεν ξερει καθολου ελληνικα,η αγγλικα,και παιζανε την παντομιμα...
η βαλερια ειναι, στα λεφτα που ζηταει,εμφανισιακα και στο προγραμμα της, αν οχι Νο1 σιγουρα το Νο 2....γνωμη μου.ε καλα εσυ εχεις εμπειρια με βαλερια σε αυτο!
την εχεις συναντησει..?...το σκεφτομαι ρε γαμωτο,παρολο οτι δεν ειναι βυζαρου....αγγλικα ελλαχιστα, οσο για το μικρη........
παντως ειναι καλη
η βαλερια ειναι, στα λεφτα που ζηταει,εμφανισιακα και στο προγραμμα της, αν οχι Νο1 σιγουρα το Νο 2....γνωμη μου.
την εχεις συναντησει..?...το σκεφτομαι ρε γαμωτο,παρολο οτι δεν ειναι βυζαρου....