efes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2009
- Like
- 215
- Πόντοι
- 36
ολες οι θειες,βγαινουν νωρις για ψωνια,γιατι μετα τις πειραζει ο ηλιος....... ;)
Η παιρνουν τα παιδια απο το σχολειο, γυριζει στο σπιτι ο κερατας και πρεπει να μαγειρεψουν κλπ.
ολες οι θειες,βγαινουν νωρις για ψωνια,γιατι μετα τις πειραζει ο ηλιος....... ;)
ρε τι πμ?...εδω επεσε ο server απο αυτα που στελνεις!!...ασε μας τωρα!!!...Α να χαθείτε γαϊδούρια, ένα πμ έστειλα και πέσατε να με φάτε. Παλιόπαιδα, ε παλιόπαιδα.
ρε τι πμ?...εδω επεσε ο server απο αυτα που στελνεις!!...ασε μας τωρα!!!...
γιαυτο σου λεω..με ηρεμια..μην χαθουμε στον καιαδα....έπεσε ο server? Πέναλτυ.
γιαυτο σου λεω..με ηρεμια..μην χαθουμε στον καιαδα....
Ναι ρε μαν... Δεν αντιλέγω......κανει φουλ προγραμμα η τυπισσα,μαν...
...ωραια,και γιατι δεν εστελνες πμ,να στο περασω?...τσεκ πμ τωρα.Ναι ρε μαν... Δεν αντιλέγω...
Και το τηλέφωνο να μου έστελνες όμως, καλά θα ήταν...
τιποτα για αυτο?
φωτο απο google δεν βγάζουν αποτελεσμα ωστε να εχουν παρθεί απο site, κινητό σε λίγες αγγελίες
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΓΚΟΥΡΟΥ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ Κ ΜΕΝΑ ΤΟ ΤΗΛ. ΤΗΣ ΚΙΟΥΡΙΑΣ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΒΥΖΙ ΠΩς ΠΑΕΙ Η ΚΥΡΙΑ?συνοψιζω...ελληνιδα,30αρα,υψος 1,60-1,65,κανονικο σωμα,πολυ ωραιο κωλος,που τον δινει κιολας,γουσταρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΕΞ,γαμιεται ανελεητα,χωρις αγαπες και τα υπολοιπα..καθαρο και σκληρο σεξ...2,30 ωρες ραντεβου,γονατισα.....120 ευρω.
ΜΗΝ γραφεις με κεφαλαια.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΓΚΟΥΡΟΥ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ Κ ΜΕΝΑ ΤΟ ΤΗΛ. ΤΗΣ ΚΙΟΥΡΙΑΣ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΒΥΖΙ ΠΩς ΠΑΕΙ Η ΚΥΡΙΑ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Που την θυμηθηκες ? Αρχιζε μαζι με τα σχολεια . Μαλλον εχει σταματησει πια.και η vanessa blonde...(η ελληνιδα) θυμάμαι εκανε πρωινά....νωρίς...
Που την θυμηθηκες ? Αρχιζε μαζι με τα σχολεια . Μαλλον εχει σταματησει πια.
Kαλα σορυ δεν ξαναγραφω με κεφαλαια αν ειναι να μην μου δωσεις το τηλ.ΜΗΝ γραφεις με κεφαλαια.