GEORGE G
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.803
- Πόντοι
- 2.646
ασχημούτσικη ή συμπαθητική τελικα......
Το συμπαθητική πήγαινε στη προσπάθεια που κάνει....
φατσικά και σωματικά είναι άστα να πάνε....
ασχημούτσικη ή συμπαθητική τελικα......
φιλε ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,και αυτο νομιζω ειναι γνωστο...το να την κανω καβατζα δικια μου,ποιος ο λογος?...περισσοτερο το ποσταρα,γιατι σπανιζουν τετοια κρεββατια και τοση ωρα..2-3 ωρες χαλαρα...χωρις ζορια...Αχ μεγαλε guru τι κανεις?
Φωτιά πήρε το forums
Βλέπω κ καμία 100αρια νέα μέλη στο επόμενο δεκάλεπτο!!
τι θες εσυ ρε?...αιντε απο δω. ..θες ινφο για την 30αρα?....Όλο σασι κ επιδόσεις ακούω...εμφάνιση τιποτα!
καλησπερα σασ νουμερο ποτε θα μαθουμε30,καστανοξανθη,κανονικο σωμα,με ωραιο κωλο,βυζι 2αρι,φτιαγμενο.
Όλο σασι κ επιδόσεις ακούω...εμφάνιση τιποτα!
Όλο σασι κ επιδόσεις ακούω...εμφάνιση τιποτα!
παιδες ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ..περιμενω να μου στειλει καινουργιο αριθμο τηλ,γιατι εχω μονο το προσωπικο της..λιγη υπομονη...οποιος θελει να στειλει πμ,για να το δωσω,γιατι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΩ ΕΔΩ.
παιδες ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ..περιμενω να μου στειλει καινουργιο αριθμο τηλ,γιατι εχω μονο το προσωπικο της..λιγη υπομονη...οποιος θελει να στειλει πμ,για να το δωσω,γιατι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΩ ΕΔΩ.
δεν το ηξερε ουτε η ιδια οτι ειναι τοσο καλη...οταν ανοιγεις μαγαζι εχεις τα ραφια γεματα, αλλιως δεν ψωνιζει ουτε μετα ο κοσμος....
δεν το ηξερε ουτε η ιδια οτι ειναι τοσο καλη...
καλα ρε την έβγαλες την κοπέλα στο κλαρίδεν το ηξερε ουτε η ιδια οτι ειναι τοσο καλη...
ΩΠ!!!!ηρεμα φιλε με τους χαρακτηρισμους...και μενα αλλος μου την σφυριξε,προ καιρου κιολας..αλλα τεσταριστηκε τωρα που ειναι αθηνα....καλα ρε την έβγαλες την κοπέλα στο κλαρί
απο επαρχία ειναι το κοριτσι;ΩΠ!!!!ηρεμα φιλε με τους χαρακτηρισμους...και μενα αλλος μου την σφυριξε,προ καιρου κιολας..αλλα τεσταριστηκε τωρα που ειναι αθηνα....
οχι αθηναια.απο επαρχία ειναι το κοριτσι;
οχι αθηναια.
προσωπο μετριο καθημερινο.ευχαριστημενος?...αιντε μ επρηξες....εμφανιση θελωωωωωωωωωωωωωωωωωω