Για πια λεμε ρε παιδια , μπερδευτηκα ??
θα καταλάβεις σε λίγο...
Για πια λεμε ρε παιδια , μπερδευτηκα ??
για καμια γνωστη...καινουργια στην γυρα,λογω οικονομικων...Για πια λεμε ρε παιδια , μπερδευτηκα ??
για καμια γνωστη...καινουργια στην γυρα,λογω οικονομικων...
φιλε μου,αστο..στην αρχη μου ειπε ενα τελειως κουφο νουμερο,και ευτηχως προσγειωθηκε γρηγορα στα δεδομενα που παιζουν τωρα..παντως η τιμη της ειναι 120 ευρω για 2-3 ωρες.και γιατι έχει τιμή αλμυρή η κυρία εφόσον έχει την ανάγκη του κόσμου, πες της να δείξει και αυτή μία κατανόηση.......
φιλε μου,αστο..στην αρχη μου ειπε ενα τελειως κουφο νουμερο,και ευτηχως προσγειωθηκε γρηγορα στα δεδομενα που παιζουν τωρα..παντως η τιμη της ειναι 120 ευρω για 2-3 ωρες.
φιλε μου,αστο..στην αρχη μου ειπε ενα τελειως κουφο νουμερο,και ευτηχως προσγειωθηκε γρηγορα στα δεδομενα που παιζουν τωρα..παντως η τιμη της ειναι 120 ευρω για 2-3 ωρες.
τσεκ πμ..εντάξει δεν είναι και τόσο αλμυρή.....αν αντέξει καποιος βγάινει κερδισμένος....το παρασύνθημα πιο είναι
για στείλε..τσεκ πμ..
30,καστανοξανθη,κανονικο σωμα,με ωραιο κωλο,βυζι 2αρι,φτιαγμενο.ηλικια περιπου........
εντάξει δεν είναι και τόσο αλμυρή.....αν αντέξει καποιος βγάινει κερδισμένος....το παρασύνθημα πιο είναι
καινουργια τυπισσα...τελικα για ποια μιλαμε ρε παιδια....;
Μπορω να ενημερωθω και εγω αν δεν ειναι κοπος ????30,καστανοξανθη,κανονικο σωμα,με ωραιο κωλο,βυζι 2αρι,φτιαγμενο.
30,καστανοξανθη,κανονικο σωμα,με ωραιο κωλο,βυζι 2αρι,φτιαγμενο.
παιδες το ποσταρω εδω...περιμενω καινουργιο αριθμο.λογικα σε λιγο θα τον εχω,γιατι εχει το κανονικο της ακομα..μολις το λαβω θα το δωσω.στανταρ.