ελα μου ντε?
Νομιζω οτι πάντα ετσι ηταν, και πριν 2 χρονια που ειχα προσπαθήσει να την παρω τηλεφωνώ, με σύνδεσε και την σύνδεσα και γω από τότε
ελα μου ντε?
Και τον κ. alex71 το ίδιο. Μην ανησυχείτε. Κάποιο ειδος επιδημίας είναι. Θα κάνει τον "κύκλο" της και θα περάσει.
"Ανησυχώ" θέλεις μάλλον να πειςρε μαν,σε εχει πιασει κριση γραμματικης τον τελευταιο καιρο...?...να ανυσηχω..?
Τωρα το καταλαβες?Α να χαθείτε, μην δείτε άνθρωπο, έστω δικηγόρο, να θεραπεύει τη γλώσσα, ζηλεύετε βρε, ζηλεύετε ...
Α να χαθείτε, μην δείτε άνθρωπο, έστω δικηγόρο, να θεραπεύει τη γλώσσα, ζηλεύετε βρε, ζηλεύετε ...
Τωρα το καταλαβες?
Ποια εισαι εσυ παλι? Γιατι δεν σε γνωριζω???????γεια σας!χτες καποιος απο δω που καναμε ραντεβου ξεχασε κατι στο δωματιο.με πηραν απ το ξενοδ.το τηλ που με καλεσε ειναι κλειστο ας στηλει π.μ εδω
Ποια εισαι εσυ παλι? Γιατι δεν σε γνωριζω???????
Μπηκε γυναικα εδώ μεσα προ διημερου, διαθεσιμη προς βρώσιν, και δεν την γνωριζω?ποιός νομίζεις ότι είσαι ρε χασοδίκη ?? ο ληξίαρχος ??
Ποια εισαι εσυ παλι? Γιατι δεν σε γνωριζω???????
Παρακολουθούσε καιρό το σάιτ κι αυτή.....σε pm λέει πως μας γνωρίζει ,αλλά δεν δίνει παραπάνω στοιχεία....
..και μετά που λέτε εμένα....!
Παρακολουθούσε καιρό το σάιτ κι αυτή...
Εσενα μπα ε?Σε εσάς απαντά κιόλας;
ΑαααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχΓια μενα λεει δεν εχει καλες πληροφοριες
Οχι ρε πουστη μου και αλλη πορτα...
Για μενα λεει δεν εχει καλες πληροφοριες
Οχι ρε πουστη μου και αλλη πορτα...
ποιός νομίζεις ότι είσαι ρε χασοδίκη ?? ο ληξίαρχος ??