heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
οταν λετε μαπα χαλια? απο μαρινα καλυτερα η χειροτερα?
χειρότερα, αγαπητέ.
οταν λετε μαπα χαλια? απο μαρινα καλυτερα η χειροτερα?
χειρότερα, αγαπητέ.
μαλιστα...και ελεγα να την συναντησω σημερα, ακυρο λοιπον... δεν με βλεπω να βρισκω τιποτα κατω απο 80αρι που να αξιζει τελικα :-
Ρε μαγκες,πειτε τη γνωμη σας?
Το μωρο ανεβηκε στη πολη μας ?
Αξιζει?
Καντο πενηνταράκια.....Αν σας αρέσουν οι "ανακατασκευές"...
Καντο πενηνταράκια.....
Η το ένα εισαι η το άλλο....ενώνει οτι ειμαι τρανσεξουαλ... κοπελα με μουνακι...... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Η το ένα εισαι η το άλλο....
Εμεις τωρα τι πρεπει να κανουμε?η ωρολόγια τρανσεξουαλ ειναι η κοπελεσ με μουνακι... η τρανσ η τραβεστι ειναι με υδραυλικό σύστημα :-*
με συγχωρεις,ειναι στο νημα με τις βυζαρουδες!ιδου....
Παράθεση από: DIMITRIS patsouris στις 06/05/14, 22:10
Επιστροφή στην ενημέρωση.....τελευταία δεν γραφω παρόλο που εχουν γίνει πολλές δοκιμές και αρκετές καταθέσεις αλλα το σημερινό αξίζει πολλά και πρέπει να γραφτεί....
Μώλις εγινε δοκιμή ...
Απίστευτη κατάθεση....90 ευρουλάκια για φουλ προγραμματαρα...ακα στα ορθια στα πλαγιαστα στα αναποδα...δεκτικη σε εναλλαγη στασεων...κουλουρακι με τα ολα του αλλα δυσανασχετησε λιγακι λόγω αρκετου σφυροκοπηματος.....τελειωμα στις βυζαρες της και ενα καταπληκτικο squirting πραγματικη πλθμμηρα....αυτα.....προτεινομενη για δοκιμη κ θα τιμηθει πολλακις
ποθεν πορευεται η κυρία? Ελληνίς ή της αλλοδαπής? tits2 tits2 tits2 tits2 tits2 tits2
υπαρχει και εδω ενημερωτηκα!!!!!!!! fuck1 fuck2
Εμεις τωρα τι πρεπει να κανουμε?
Να ριξουμε τα χαρτια?
Απαντάει στο τηλέφωνο ? γιατι προσπαθώ αλλά παίρνω τα παπάκια μου συνέχεια.μιας και εχω ορεξη για κατι πιο ωριμο σημερα και κατι αλλο δεν βρηκα , λεω να τιμησω την ελλη29 .παλιο και καλο στανταρακι
δυστηχως δεν απαντάει. Απορώ γιατι βάζει αγγελίες συνεχεια.Απαντάει στο τηλέφωνο ? γιατι προσπαθώ αλλά παίρνω τα παπάκια μου συνέχεια.
Έχω ακούσει οτι δουλεύει με κλειστό κύκλο.
δυστηχως δεν απαντάει. Απορώ γιατι βάζει αγγελίες συνεχεια.