The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
Για κάντο λιανά!!! Να καταλάβουμε!!!
.."το κάνει αγγαρεία,γιατί έτσι γουστάρει ο
εγώ έτσι το καταλαβαίνω...
Για κάντο λιανά!!! Να καταλάβουμε!!!
Σε αυτήν την πε΄ριπτωση... απορριπτέα. Μιλώ πάντα για τα δικά μου κριτήρια..."το κάνει αγγαρεία,γιατί έτσι γουστάρει ονταβάς-γκόμενος"
Έτσι για να πάρουμε λίγο μπρος να ξυπνήσουμε!!!Τώρα γιατί φιτιλιάζεις το νήμα, θα αρχίσουν όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις να κράζουν γιατί τους κακολογείς την αγάπη τους!!!
Αν σου αρέσουν τα μεγάλα βυζιά...6946.....5 (Αθήνα)
ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΝΑ ΜΑΤΙΑ,ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕΞΙ!!!ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΥΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟy 6946.....5
Η ηλικία μου είναι 30 έτη.
Ειναι Τσεχα, μου δηλωσε στο τηλεφωνο και θελει 90 ευρω για 1 ωρα σε ξενοδοχειο με δυο εκτονωσεις ...κανει ακαποτο τσιμπουκι... στο στομα τα παιρνει και συν 20 δινει και κωλο. Με προφυλαξη μου ειπε... το σεξ... στο κωλο και στο μουνι.Την πιπα μονο ...ακαποτα κανει ....
Οι φωτο της μου αρεσουν παρα πολυ ...και εχει μεγαλο(5αρι) στηθος.....
Οποιος γνωριζει τιποτα......ας μας γραψει,παιδια.
Αυτο που λες τυπε μου ειναι πολυ σωστο , δεν θα αναφερθο για την εν λογο κορασιδα διοτι δεν την γνωριζο....Αλλα γενικος απο την πηρα μ εχω καταλαβη οτι κανει μια πουτανα οτι της λεει ο νταβας καθοριζετε απο εκηνον η συμπεριφορα της 100 της εκατο....ακομα κια τι θα σου κανει και πως θα σε παιξει στο κρεβατη...Αν ενας νταβας αναζητα τα πολλα λεφτα....και ειναι υπερβολικα φιλοχρηματος....τοτε μια τανα τα κανει σχεδον ολα....ολα ομως....."το κάνει αγγαρεία,γιατί έτσι γουστάρει ονταβάς-γκόμενος"
Γραφείο αδελφέ
για αυτό γνωρίζουμε κάτι ?
Καλημέρα σε όλους...
Ξέρουμε κάτι για την κοπέλα?
Καλημέρα σας, χτές τελικά την ώρα που έψαχνα καμία δεν μπορούσε και όπως καταλαβαίνετε έμεινε με το.... στο χέρι. Σήμερα και αφού μια νέα μέρα ξεκινά και είναι και νωρίς παίζει κανένα τηλεφωνάκι απο καμία φοιτήτρια πρόθυμη και γλυκιά και με ορεξούλες και δοκιμασμένη?
μουφα φωτο,κανα γραφειο του κωλου θα σου ρθει οτι να ναι δηλαδη..
Παίζει κανένα link μαγκες, γιατί εδώ θα το δει του χρόνου αν της στείλω.Διάβασε εδώ αν θέλεις να μάθεις περισσότερα. Σε γενικές γραμμές αρκετά κρύα αλλά καλή πίπα και καλό κρεβάτι στα 80. Κάπου κοντά στα 33-35 πρέπει να είναι ηλικιακά. Ή τουλάχιστον τόσο φαίνεται...