heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
δηλαδή
ερχετε αυτό το μελαχρινο ? η κατι άλλο που μοιαζει ? γιατι στη φωτο δειχνει μια χαρα
όχι, ούτε κάτι που του μοιάζει, βρε αδελφέ.
δηλαδή
ερχετε αυτό το μελαχρινο ? η κατι άλλο που μοιαζει ? γιατι στη φωτο δειχνει μια χαρα
όχι, ούτε κάτι που του μοιάζει, βρε αδελφέ.
στο λέει όταν σου απαντά και στέλνει "δικές" της φωτο...
έχει συζητηθεί παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι να έχει πει κάποιος ότι την έχει δοκιμάσει...
τσεκ πμ..περιληπτικα στα γρηγορα:
φοιτητρια που κανει αρπαχτες
αν σου αρεσει χαλαρη φαση του στυλ στρατα στρατουλα, σ αρεσει ετσι σ αρεσει αλλιως, καλως
προσωπο φερνει στον Γιατσεκ...σωμα μετριο μεσογειακο, πεσμενο στηθος, μετριος κωλος (τον εδωσε)
πρωτοβουλιες...αστο καλυτερα
κανονισα στα 80 +20 αναλ, 1 ωρα
περιληπτικα στα γρηγορα:
φοιτητρια που κανει αρπαχτες
αν σου αρεσει χαλαρη φαση του στυλ στρατα στρατουλα, σ αρεσει ετσι σ αρεσει αλλιως, καλως
προσωπο φερνει στον Γιατσεκ...σωμα μετριο μεσογειακο, πεσμενο στηθος, μετριος κωλος (τον εδωσε)
πρωτοβουλιες...αστο καλυτερα
κανονισα στα 80 +20 αναλ, 1 ωρα
Γεια χαρα παιδες...ειμαι νεος σε αυτο το αθλημα, ποια μου προτεινετε για πρωτη εμπειρια ; Ονομα / τηλ και τιμουλα ! Καλα καλοκαιρινα γαμησια παιδες !
Δεν γνωρίζω. Αλλά επίσης δεν βλέπω όυτε και το τηλ τους στο σάιτ. Το γνωρίζει κανείς;Απίστευτη ξεραϊλα έχει πέσει η οποία οδηγεί στην αποχή ή στο κασκαντεριλίκι...
Καμιά δεν βρίσκεται/δεν μπορεί κλπ.
Αυτές οι κοπέλες από το adult club αξίζουν κάτι;
Δεν γνωρίζω. Αλλά επίσης δεν βλέπω όυτε και το τηλ τους στο σάιτ. Το γνωρίζει κανείς;
Αν δεν κάνω λάθος είναι η Μάρθα με πλούσια βιβλιογραφία στις πιο πίσω σελίδες!!! Δεν έχω πάρει!!!
ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΡΩΣΙΑ
ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ 60 ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙ TEST DRIVE.
* Μην γράφεις μόνιμα με κεφαλαία!
ευχαριστω για την πληροφορια
μαλλον θα κανω μια δοκιμη