Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Τι εννοείς "δικές της φωτο"; Αυτή δεν είναι δική της; Τότε τι την έβαλε;
την δοκιμασε,δυνατο μελος,και η τυπισσα εμεινε μεταξεταστεα....ΜΠΟΡΕΙ να της κανω και εγω ενα τεστ ντραιβ...στο λέει όταν σου απαντά και στέλνει "δικές" της φωτο...
έχει συζητηθεί παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι να έχει πει κάποιος ότι την έχει δοκιμάσει...
την δοκιμασε,δυνατο μελος,και η τυπισσα εμεινε μεταξεταστεα....ΜΠΟΡΕΙ να της κανω και εγω ενα τεστ ντραιβ...
την δοκιμασε,δυνατο μελος,και η τυπισσα εμεινε μεταξεταστεα....ΜΠΟΡΕΙ να της κανω και εγω ενα τεστ ντραιβ...
ΟΧΙ γιατι περιμενα να μου απαντησει καποοιος να δω τι θα μου πουν... Οχ τι εννοεις??μαλλον δεν εχει παρει κανεις τηλ...για επικοινωνησε να δουμε τι ζηταει....
ερωτηση την φοιτητρια γιωτα στο ονομα τελικα την δοκιμασε κανενας
θαθελες να γινεις λιγο πιο περιγραφικος ? η υπαρχουν καπου γραμμενα 2 3 λογια για την κοπελα?Καραμπάζο. Πεταμένα λεφτά.
Μπραβο στο freelist εβαλε κατευθειαν link για ελεγχο απο το tineye !!ερωτηση την φοιτητρια γιωτα στο ονομα τελικα την δοκιμασε κανενας
γραφει εδω μεσα,αλλα δεν ασχολειται με κριτικες πολυ.....πόσο "δυνατό"...?
κιεγω το σκέφτομαι για τεστ, αλλά δεν έχω βρει τον χρόνο ακόμα...
ευχαριστωθαθελες να γινεις λιγο πιο περιγραφικος ? η υπαρχουν καπου γραμμενα 2 3 λογια για την κοπελα?
Μπραβο στο freelist εβαλε κατευθειαν link για ελεγχο απο το tineye !!
ποιο πιθανο ειναι να πιασεις το τζοκερ,παρα να σκασει αυτη...το οτι ειναι γραφειο, οκ μεμπτό, αλλά αν ερθει το παιδί αυτό, μαλλον θα το παραβλέψω
..πόσο "δυνατό"...?
κιεγω το σκέφτομαι για τεστ, αλλά δεν έχω βρει τον χρόνο ακόμα...
Την έχω πάρει. Πίπα με σκούφο. Το χει δεν το χει, στο αρχιδογλείψιμο καλύτερη. Στήθος μεγάλο, αλλά πολύ κάτω με ραγάδες. Από πρόσωπο, την χαλά το σαγόνι. Από ντύσιμο, εσώρουχα, άστο. Για 100 +20 πίσω δεν συζητείται. ωραίος κώλος, αλλά χαλαρός. Δεκτική, ευγενική, στην 1 ώρα, όσες πιστολιές μπορείς. Αυτά. Από και κει και πέρα, έκαστος δοκιμάζει.
Καλημερα , ξερουμε κατι?
Ευχαριστω γκαϊζ!!!
η πρώτη είναι μούφα
το tineye δεν είναι αξιόπιστο, καλύτερα για τη γνησιότητα των φώτος να χρησιμοποιείτε το images.google.com
ρε dare ημαρτον!!....ποιο μελαχρινο ερχεται?..αφου η φωτο ειναι φολα!!!...με εκπλησεις!!!!δηλαδή
ερχετε αυτό το μελαχρινο ? η κατι άλλο που μοιαζει ? γιατι στη φωτο δειχνει μια χαρα
αυτον περιεγραφα κυριοι!!Την έχω πάρει. Πίπα με σκούφο. Το χει δεν το χει, στο αρχιδογλείψιμο καλύτερη. Στήθος μεγάλο, αλλά πολύ κάτω με ραγάδες. Από πρόσωπο, την χαλά το σαγόνι. Από ντύσιμο, εσώρουχα, άστο. Για 100 +20 πίσω δεν συζητείται. ωραίος κώλος, αλλά χαλαρός. Δεκτική, ευγενική, στην 1 ώρα, όσες πιστολιές μπορείς. Αυτά. Από και κει και πέρα, έκαστος δοκιμάζει.