thirio11
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.859
- Πόντοι
- 456
η φωτο ειναι απο το σημερινη νεο τεμαχιο φαινεται δυνατο
προφανως ειτε εισαι ασχετος,ειτε μας δουλευεις,ειτε προωθεις το μπιγκμαρκετ..η φωτο ειναι απο το σημερινη νεο τεμαχιο φαινεται δυνατο
Απαιχτος!!!Συνάντηση (ο θεός να την κάνει) σήμερα
δεν το γλυτώνω το κράξιμο αλλά θα τα πω:
Τελικά τι σου είναι ο άνθρωπος ...ούτε ο ίδιος σου ο αδερφός να μην ξέρει τι κρύβεις μέσα σου...
Μου λεει λοιπόν ο bro -και πρόεδρος - με 100 τα κάνει ΟΛΑ!!!!
Το κατέγραψε λοιπόν ο εγγέφαλος μου και πήγα σαν υπνωτισμένο και εγώ...ακούω και μια γλυκια φωνή στο τηλέφωνο ,σε μισή ωρίτσα ήταν ξενοδοχείο...
Από Σενεγάλη η γκόμενα με 7 χρόνια μεταπτυχιακό στη Γερμανία...κλασική περίπτωση milf μεγάλη περιφέρεια και πεταχτό κώλο (αυτο που λένε booty duty οι rapers).
Τελως πάντων ευγενική ήταν μου βγάζει και ένα χαρτί απο την Βιοιατρική με τις εξετάσεις της ,χωρίς να το ζητήσω λες και πέρναγε περιοδεύων...
Με το που κάθησε από πάνω μου φαινοταν ήδη φτιαγμένη και έτσι οταν την πλάκωσα στα γρήγορα άρχισε να σκούζει με αποκορύφωμα να τσιρίζει i wanna piece ,i wanna piece και τσουπ της φεύγουν ...
Πετάγεται πάνω τρέχει στο μπάνιο ,κατούρησε με την ησυχία της ,πλύθηκε και ξαναγύρισε...
Λεω βάλε αλοιφή και κάτσε τώρα με τον κώλο ...υπάκουει κάθεται και με αργές κινήσεις αρχίζει να τον παίρνει όλο μέσα...τι το θελα ο καραγκιόζης να την αρχίσω πάλι στις γρήγορες ,αρχίζει να φωνάζει i think i will shit on you...την πετάω πάνω και της τον δίνω στο στόμα (ήταν και θεοσκότεινα ,μαύρη και αυτή δεν έβλεπα την τύφλα μου)
Με τον που τον παίρνει βαθια στο λαρύγγι ρε παιδιά αρχίζει τα oh my God και να τα ζουμια με κάνει χάλια αφού άρχισε να ξερνάει σαν γατί όλο το σκατό που ρούφηξε μέχρι το λαρύγγι ...(γαμώ το φελέκι μου και τις ευαίσθητες πουτάνες μου γαμώ)
Σηκώνει το κεφάλι κάποια στιγμή και βάζει κάτι κλάματα που την λυπήθηκε η ψυχή μου ,να μα την Παναγία, και sorry it's the first time i eat my shit και τέτοια...
Λεω ντύσου και φύγε με έχεις ξενερώσει εντελώς ,δεν γίνεται να τελειώσω έτσι...και πράγματι το κορίτσι ντύθηκε μέσα σε λυγμούς μου ξανάδειξε το χαρτί της Βιοιατρικής και έφυγε χωρίς να πάρει ένα euro....
Πολύ καλό κορίτσι το συνιστώ ανεπιφύλακτα
Συνάντηση (ο θεός να την κάνει) σήμερα
δεν το γλυτώνω το κράξιμο αλλά θα τα πω:
Τελικά τι σου είναι ο άνθρωπος ...ούτε ο ίδιος σου ο αδερφός να μην ξέρει τι κρύβεις μέσα σου...
Μου λεει λοιπόν ο bro -και πρόεδρος - με 100 τα κάνει ΟΛΑ!!!!
Το κατέγραψε λοιπόν ο εγγέφαλος μου και πήγα σαν υπνωτισμένο και εγώ...ακούω και μια γλυκια φωνή στο τηλέφωνο ,σε μισή ωρίτσα ήταν ξενοδοχείο...
Από Σενεγάλη η γκόμενα με 7 χρόνια μεταπτυχιακό στη Γερμανία...κλασική περίπτωση milf μεγάλη περιφέρεια και πεταχτό κώλο (αυτο που λένε booty duty οι rapers).
Τελως πάντων ευγενική ήταν μου βγάζει και ένα χαρτί απο την Βιοιατρική με τις εξετάσεις της ,χωρίς να το ζητήσω λες και πέρναγε περιοδεύων...
Με το που κάθησε από πάνω μου φαινοταν ήδη φτιαγμένη και έτσι οταν την πλάκωσα στα γρήγορα άρχισε να σκούζει με αποκορύφωμα να τσιρίζει i wanna piece ,i wanna piece και τσουπ της φεύγουν ...
Πετάγεται πάνω τρέχει στο μπάνιο ,κατούρησε με την ησυχία της ,πλύθηκε και ξαναγύρισε...
Λεω βάλε αλοιφή και κάτσε τώρα με τον κώλο ...υπάκουει κάθεται και με αργές κινήσεις αρχίζει να τον παίρνει όλο μέσα...τι το θελα ο καραγκιόζης να την αρχίσω πάλι στις γρήγορες ,αρχίζει να φωνάζει i think i will shit on you...την πετάω πάνω και της τον δίνω στο στόμα (ήταν και θεοσκότεινα ,μαύρη και αυτή δεν έβλεπα την τύφλα μου)
Με τον που τον παίρνει βαθια στο λαρύγγι ρε παιδιά αρχίζει τα oh my God και να τα ζουμια με κάνει χάλια αφού άρχισε να ξερνάει σαν γατί όλο το σκατό που ρούφηξε μέχρι το λαρύγγι ...(γαμώ το φελέκι μου και τις ευαίσθητες πουτάνες μου γαμώ)
Σηκώνει το κεφάλι κάποια στιγμή και βάζει κάτι κλάματα που την λυπήθηκε η ψυχή μου ,να μα την Παναγία, και sorry it's the first time i eat my shit και τέτοια...
Λεω ντύσου και φύγε με έχεις ξενερώσει εντελώς ,δεν γίνεται να τελειώσω έτσι...και πράγματι το κορίτσι ντύθηκε μέσα σε λυγμούς μου ξανάδειξε το χαρτί της Βιοιατρικής και έφυγε χωρίς να πάρει ένα euro....
Πολύ καλό κορίτσι το συνιστώ ανεπιφύλακτα
συνεχισε να επιβεβαιωνεις ποσο ασχετος εισαι ή ποσο χαζος προμοτερ..μαλλον το ασχετος επιστρεφεται απαντησε και ειναι αυτη
Αυτη δυσκολο !!!!μαλλον το ασχετος επιστρεφεται απαντησε και ειναι αυτη
Ελληνίδα είναι και πρέπει να είναι Αθήνα αυτό τον καιρό. Δεν την έχω "τιμήσει", μιας και το σκέπτομαι μετά τις κριτικές των συνοδοιπόρων, που διάβασα!
να πας να πας ,θα φας καλά ...μετά όμως να μας γράψεις και πως τα πέρασεςμαλλον το ασχετος επιστρεφεται απαντησε και ειναι αυτη
επιβεβαιωνω τα οσα γραφει ο πουρουλης,αφου μετα απο συσταση του εχω δοκιμασει & εγω μια φορα την γαζελα..Συνάντηση (ο θεός να την κάνει) σήμερα
επιβεβαιωνω τα οσα γραφει ο πουρουλης,αφου μετα απο συσταση του εχω δοκιμασει & εγω μια φορα την γαζελα..
ακριβως οπως τα γραφει..
δυστηχως το μιλφακι επεσε σε λαθος ημερα του ΝΙΤΡΟ & τα ειδε ολα..
μακαρι αυτη της η εμπειρια να την κανει να αναθεωρησει καποια πραγματα & να εγκαταλειψει το επαγγελμα..
εισαστε βαρβαρος κυριε.....σε λάθος μέρα δικιά μου έπεσε? εμένα όλες μου ημέρες έτσι είναι!
δηλαδή έφαγα που έφαγα το χέσιμο ,αυτή είναι το milfaki και εγω το θηρίο που την ξεκόλιασε!!!
ΟΧΙ. Εισαι αυτος που εριξε τον giasou απο το θρονο του!αυτή είναι το milfaki και εγω το θηρίο που την ξεκόλιασε!!!
Δίνει και κουλούρι η Μάτα αν ξέρεις ??? Τιμή????
αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Εδώ τη βρίσκετε ρέ
μη με πάρει άλλος μαυρομούνιος
Σουξέ που το χει η πουτάνα , 7 με έχουνε πάρει