machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 535
- Πόντοι
- 2.137
Για την Ναντια ισχυει αυτο που λενε για ΣΜΝ?
φιλος θα διαφωνησω...η δευτερη μπουρουχα?...το κατερινακι?....πολυ δυνατο προγραμμα,και τρομερο παιδι,σαν συμπεριφορα...Η 4η αγγελια ειναι γνωστη. Ναντια νομιζω εχει και κριτικες.
Οι αλλες τυπε μπουρουχες ειναι.
Παιδια θελω γνωμες για αυτα.
]
τα καλα κομματια εφυγαν για Πασχα και βρηκαν ευκαιρια οι δεινοσαυροι να βγαλουν κανενα ευρω......ημαρτον βρε ανθρωπε,οσες καυλες και να εχεις αυτες δεν τις πηδας (επι πληρωμη). Παιξε δυο μαλακιες καλυτερα
φιλος θα διαφωνησω...η δευτερη μπουρουχα?...το κατερινακι?....πολυ δυνατο προγραμμα,και τρομερο παιδι,σαν συμπεριφορα...
Ψαχνω καποιο milf γιαυτο ρωταω. αν εχετε κατι καλο κατα νου στειλτε το.
παλιων πατρων γερμανος,η κατερινα,εδω μεσα...Σορυ φιλος. Μου φανηκαν ψευτικες οι φωτο. Αλλα αφου την ξερεις πασο.
Την εχεις παρει αδερφε?? Φαινεται δυνατο εργαλειοφιλος θα διαφωνησω...η δευτερη μπουρουχα?...το κατερινακι?....πολυ δυνατο προγραμμα,και τρομερο παιδι,σαν συμπεριφορα...
Δεν ειναι εργαλειο. Ειναι εργοστασιο μονη της .Την εχεις παρει αδερφε?? Φαινεται δυνατο εργαλειο
Για γινε ποιο λεπτομερεις.....Δεν ειναι εργαλειο. Ειναι εργοστασιο μονη της .
Για γινε ποιο λεπτομερεις.....Δεν ειναι εργαλειο. Ειναι εργοστασιο μονη της .
την ειχα δει στο Θησεως 142 μαζι μ αυτην δεν περασα μαζι της.νταρντανα ειναι και εχει περιεργο υφος!
Έχει κανείς άποψη;
Χώρος στην Καλλιθέα είναι, λέει.
Κάπως ξεπετέ μου ακούστηκε στο τηλ.
Η ίδια και εδώ
ρωτησε αυτον Grin Grin Grin
2funny 2funny 2funny
Παιδια θελω γνωμες για αυτα.
Αντίθετα με αυτές που κοιτάς για milf εγώ θα σου πρότεινα
με την τελευταία να τη βρίσκεις πιο δύσκολα από τις υπόλοιπες νομίζω.Η απόφαση δική σου....
Την Έλλη 29 δηλαδή την βρίσκεις;
NΝαι σιγά ! Μην βρεις ευκολα την Βανεσσα ΒΠ . Με μειλ και περιμενεις σαν ταινια του Αγγελοπουλου.Αντίθετα με αυτές που κοιτάς για milf εγώ θα σου πρότεινα
με την τελευταία να τη βρίσκεις πιο δύσκολα από τις υπόλοιπες νομίζω.Η απόφαση δική σου....
ωραιο προγραμμα,καθαρη,πολυ καλο παιδι,συννενοησημη...ανεπιφυλακτα...Την εχεις παρει αδερφε?? Φαινεται δυνατο εργαλειο