To θέμα φίλε Νταρκο είναι αν είναι όντως κορίτσι. Αν είναι κοπέλα αξίζει.
Στο τηλεφωνο κοριτσι ακουστηκε παντως.....
To θέμα φίλε Νταρκο είναι αν είναι όντως κορίτσι. Αν είναι κοπέλα αξίζει.
δεν ξερω κατι αλλα το ιδιο τηλεφωνο στο γκουγκλ βγαζει και αυτο :Φαινεται καλο είναι όμως ανεξαρτητο???? Εχει τιμολογιακη πολιτικη ΓΡΑΦΕΙΟΥ και εχω την αισθηση ότι πρεπει να είναι studio κοριτσο....
παρε να εχεισ.πατα καρτελα χρηστη ποιο κατω αδελφε και δεσ τι παιζει.μουφα ολλα.γραφειοΦαινεται καλο είναι όμως ανεξαρτητο???? Εχει τιμολογιακη πολιτικη ΓΡΑΦΕΙΟΥ και εχω την αισθηση ότι πρεπει να είναι studio κοριτσο....
Μάγκες συγγνώμη που γίνομαι κουραστικός...αλλά πρόκειται να συναντήσω το πρώτο μου call-girl αυτές τις μέρες και σκέφτομαι να διαλέξω το συγκεκριμένο :
Ξέρει κανείς τίποτα????
Γενικά ψάχνω extreme πρόγραμμα με λαγνείες!!
Έχετε κάτι άλλο στα υπόψιν γι αυτό το σκοπό?
Ευχαριστώ.
Μπράβο ρε μάγκα έχεις γούστο,νόμιζα πως τα πατσατζίδικα έκλεισαν..
αμα δινει καλα λεφτα να πας και να της πεις να σου πληρωσει το ταξιΜάγκες συγγνώμη που γίνομαι κουραστικός...αλλά πρόκειται να συναντήσω το πρώτο μου call-girl αυτές τις μέρες και σκέφτομαι να διαλέξω το συγκεκριμένο :
Ξέρει κανείς τίποτα????
Γενικά ψάχνω extreme πρόγραμμα με λαγνείες!!
Έχετε κάτι άλλο στα υπόψιν γι αυτό το σκοπό?
Ευχαριστώ.
Μπράβο ρε μάγκα έχεις γούστο,νόμιζα πως τα πατσατζίδικα έκλεισαν..
ο τυποσ γουσταρει κοψηδια φυλε μου,αν ηταν αλου θα εψαχνε αλληαμα δινει καλα λεφτα να πας και να της πεις να σου πληρωσει το ταξι
περασε κι τσικνοπεμπτη ..ο τυποσ γουσταρει κοψηδια φυλε μου,αν ηταν αλου θα εψαχνε αλλη
ρε σεις μην μου κόβετε τα φτερά ...πρώτη φορά στον χώρο!!! τ'οσο άσχημα τα πήγα???
ρε συ συναγωνιστη .. χαθηκαν τα κοριτσια ?ρε σεις μην μου κόβετε τα φτερά ...πρώτη φορά στον χώρο!!! τ'οσο άσχημα τα πήγα???
αυτο που επελεξες δεν ειναι δωρακι .. τιμωρια ειναιρώτησα και τις προάλλες αλλά δεν πήρα απάντηση...anyway γι αυτήν ξέρουμε κάτι? ή για κάτι ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ !!!τελειώνω εξεταστική και θέλω να μου κάνω ένα δωράκι!
ρώτησα και τις προάλλες αλλά δεν πήρα απάντηση...anyway γι αυτήν ξέρουμε κάτι? ή για κάτι ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ !!!τελειώνω εξεταστική και θέλω να μου κάνω ένα δωράκι!
πρεπει?δε φενετε το βουνο ρε φυλε?την ξέρετε??