spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
θα κανει πετρα την καρδια του,και θα το καταπιει...Ναι ρε τύπε, αλλά τώρα που είσαι ερωτευμένος γαϊδουριά μας δεν θά 'ναι να σου γαμήσουμε τον έρωτά σου;
θα κανει πετρα την καρδια του,και θα το καταπιει...Ναι ρε τύπε, αλλά τώρα που είσαι ερωτευμένος γαϊδουριά μας δεν θά 'ναι να σου γαμήσουμε τον έρωτά σου;
Ναι ρε τύπε, αλλά τώρα που είσαι ερωτευμένος γαϊδουριά μας δεν θά 'ναι να σου γαμήσουμε τον έρωτά σου;
Πηγα με την Τζουλια σημερα και εχθες .. πρωι πρωι... εχω ερωτευτει μαζι της .. η τυπησα δεν παιζεται ..
Πηγα με την Τζουλια σημερα και εχθες .. πρωι πρωι... εχω ερωτευτει μαζι της .. η τυπησα δεν παιζεται ..
Καλα μεγαλε και εγω με το χριστινακι απο την φυλλης οταν την γνωρισα το 2006 ερωτευτηκα αλλα δεν εκανα ετσι....αιντε σημερα την βαρεθηκαΠηγα με την Τζουλια σημερα και εχθες .. πρωι πρωι... εχω ερωτευτει μαζι της .. η τυπησα δεν παιζεται ..
ντα ντα κακο παιδακι....Πηγα με την Τζουλια σημερα και εχθες .. πρωι πρωι... εχω ερωτευτει μαζι της .. η τυπησα δεν παιζεται ..
απο την σελιδα 3924 ο τυπος λεει οτι θα βρεθει μαζι τους κ ολοι τον ενθαρυνατε να παει κ να πει πως περασε κ τωρα που το εκανε πεσατε να τον φατε ολοι....ε δε κανουμε τιποτα ετσι...ντα ντα κακο παιδακι....
ημουν ευγενης...απο την σελιδα 3924 ο τυπος λεει οτι θα βρεθει μαζι τους κ ολοι τον ενθαρυνατε να παει κ να πει πως περασε κ τωρα που το εκανε πεσατε να τον φατε ολοι....ε δε κανουμε τιποτα ετσι...
εσενα σε εχει τελευταια πολυ στο μαν του μαν η αλληΚαλα μεγαλε και εγω με το χριστινακι απο την φυλλης οταν την γνωρισα το 2006 ερωτευτηκα αλλα δεν εκανα ετσι....αιντε σημερα την βαρεθηκα
Ψιλομούφα φίλε!
αποφασισε να δουλεψει το 100ρικο...βλεπεις,σφιξαν τα λουρια,και ο ανταγωνισμος,ΠΛΕΟΝ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!Βλέπω η Ιωάννα πήρε τα πάνω της... και χρεώνει και 200 το δίωρο !!
αποφασισε να δουλεψει το 100ρικο...βλεπεις,σφιξαν τα λουρια,και ο ανταγωνισμος,ΠΛΕΟΝ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!
..και ποιο πισω...νομιζω 100 ηταν απο την αρχη...απλως δεν ειχε στο προγραμμα ακα,και αναλ....100 Δεν ήταν και πριν ένα χρόνο ?