pigasos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
παιζουν δηλαδη δυο τηλεφωνα? τις Παολας τελειωνει σε .....0153!
παιζουν δηλαδη δυο τηλεφωνα? τις Παολας τελειωνει σε .....0153!
ποια απ ολες θα διαλεγατε για μιαμιση η 2 ωρες????εχει δοκιμασει κανεις???ψηνομαι και για πρωκτικο...αν μπορει καποιος να πει την γνωμη του..παιδες μπορει καποιος να βοηθησει??ειμαι σε τρομερο διλλημα...
Η Αναστασία ιδρώνει την φανέλα, φοβερή συμμετοχή και πολύ σφιχτό κωλαράκι (μάλλον ΚΟΛΑΡΑ).ποια απ ολες θα διαλεγατε για μιαμιση η 2 ωρες????εχει δοκιμασει κανεις???ψηνομαι και για πρωκτικο...αν μπορει καποιος να πει την γνωμη του..
ποια θα διαλεγες εσυ φιλε μου??την ατζελικα την εχεις δοκιμασει εσυ???αστα δεν ξερω ειμαι σε διλλημα φοβερο..βεβαια αν εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο στα ιδια λεφτα το συζηταω..η ελενα δεν κανει πρωκτικο αλλα φαινεται δυνατη..Η Αναστασία ιδρώνει την φανέλα, φοβερή συμμετοχή και πολύ σφιχτό κωλαράκι (μάλλον ΚΟΛΑΡΑ).
Επίσης η Angelica έχει πολύ καλές κριτικές και με καλό πίσω σύστημα.
Η Έλενα από όσο ξέρω δεν προσφέρει πρωκτικό.
Εγώ θα ξαναπήγαινα με την Αναστασία κάνει ωραίο γαμήσι έχει πολύ ωραίο και στενό κωλαράκι που δίνει ωραία αίσθηση, δεν είναι τόσο αδύνατη σαν την Ατζέλικα και επίσης δεν μου αρέσει το πρόσωπο της Ατζέλικα.ποια θα διαλεγες εσυ φιλε μου??την ατζελικα την εχεις δοκιμασει εσυ???αστα δεν ξερω ειμαι σε διλλημα φοβερο..βεβαια αν εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο στα ιδια λεφτα το συζηταω..η ελενα δεν κανει πρωκτικο αλλα φαινεται δυνατη..
η φωτογραφια ειναι ψευτικη
πολυ δυνατα κομματια .. Ξερει κανεις τιποτα; Τις εχει δοκιμασει κανεις; η τζουλια ιδικα ειναι πολυ καυλα εχω τραβηξει 3 φορες μαλακια μεχρι τωρα για χαρη της... εχουν και blogg
πολυ δυνατα κομματια .. Ξερει κανεις τιποτα; Τις εχει δοκιμασει κανεις; η τζουλια ιδικα ειναι πολυ καυλα εχω τραβηξει 3 φορες μαλακια μεχρι τωρα για χαρη της... εχουν και blogg
hahahaha mpaa δεν νομιζω... Οι μαλακιες ειναι για προθερμανση. .μετα ειναι το ξερεις τπτ γιαυτες? καμια κριτικη?Με τρεις μαλακιες, θελεις τωρα και να γαμησεις ???
Αστο για αυριο !!!
hahahaha mpaa δεν νομιζω... Οι μαλακιες ειναι για προθερμανση. .μετα ειναι το ξερεις τπτ γιαυτες? καμια κριτικη?
κανε κασκαντεριλικι κ ενημέρωσε μας.Thnx Leon .. Καμια βοηθεια κανεις? για τα τουμπανα; η θα μηνω στην μαλακια σημερα;
μαγκακο, δεν νομιζω να ειναι αυτα τουμπανα.....θιγεις τους βυζοπληκτους τωρα....Thnx Leon .. Καμια βοηθεια κανεις? για τα τουμπανα; η θα μηνω στην μαλακια σημερα;