TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
Μομίζω πριν κανένα μήνα είχαν γράψει για αυτες, ψαξε πιο πισω και νομιζω θα το βρειςΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
δεν εχει ωραια δαχτυλα στα ποδια και οχι περιποιημενα οπως πρεπει. μονο ωραιες πατουσες. μικρα βυζια . το μονο που σωνει την κατασταση προς τα 60-80 ευρω ειναι το στενο μουνι και καμμια φορα η ψιλοαληθοφανης συμμετοχη. τωρα νανι
συμφωνω και γω 60-80 ειναι τα λεφτα για μια ανεξαρτητη οχι παραπανω ... !τα 60-80 ευρω ειναι το στενο μουνι και καμμια φορα η ψιλοαληθοφανης συμμετοχη. τωρα νανι
τα 150 ειναι πολλα παρα πολλα !Η ΙΟΛΗ μια χαρα ξυρισμενα ποδια ειχε και περιποιημενο το μουνακι της.... απο υπηρεσιες πολυ καλα περασα.... πολυ καλο στοματικο...... με γλυψειμο παντου,,, πεος μπαλακια και ρουφηγμα σχεδον ολο μεσα στο στοματακι της..... :blowjob: και αλλα πολλα.... συντομα θα την συναντησω παλι.... με περισσοτερο χρονο απο μενα...... για να τιμησω ολες τις τρυπολες της...
τα 150 ειναι πολλα παρα πολλα !
Μομίζω πριν κανένα μήνα είχαν γράψει για αυτες, ψαξε πιο πισω και νομιζω θα το βρεις
Βέβαια και αυτή κάνει δυπλό με φιλη της και ειναι και αληθινές η φωτογραφίες
Μομίζω πριν κανένα μήνα είχαν γράψει για αυτες, ψαξε πιο πισω και νομιζω θα το βρεις
Βέβαια και αυτή κάνει δυπλό με φιλη της και ειναι και αληθινές η φωτογραφίες
η απολυτη καταντια !!
μαλλον δεν ειναι αλλα εμενα μου το βγαζει αυτο..συμφωνώ και επαυξάνω. πάντως, δεν μου κάνει για αλβανάκι. ....
μαλλον δεν ειναι αλλα εμενα μου το βγαζει αυτο..
ας παει και το παλιαμπελο....δεν βαριέσαι ... συμπαθητική είναι ...
με τα 150 που τσιμπησε θεωρητικα.....πήγε ...
ας παει και το παλιαμπελο....