daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 35
- Πόντοι
- 246
1η-γραφειο
μπραβο ενημερωση1η-γραφειο
2η- μασατζιδικο στην καλλιθεα...
Έχει δοκιμάσει κανείς συναγωνιστής ???
η καρτελα χρηστη παραπεμπει και στη μαιρουλα μελος της γνωστης φαλαινοπαρεας
τωρα αν η κατερινα εννοει οτι κανει παρτουζιτσες με τη μαιρουλα δεν το ξερω
παρε τηλ και ενημερωσε
οχι βεβαιαΤο παρατήρησα κι εγώ πώς η καρτέλα χρήστη παραπέμπει εκεί, πήρα τηλ και μου είπε πώς κάνει τα πάντα εκτός από πισω πόρτα... και βρίσκεται στην κυψέλη απέναντι από τα δικαστήρια!!!
Λογικά ανήκει στο σαυρόσπιτο!!!
Πάντως με πιάνει σύγκρυο μόνο με την ιδέα πώς μπορεί να είναι οι υπόλοιπες σαύρες στο ίδιο χώρο!!!
Έχει δοκιμάσει κανείς συναγωνιστής ???
Το εχουν ξανα ανεβασει ειναι απατη...μπορειτε να μου πειτε εαν αξιζει τα λεγτα της... αν βιαζεται και αν προσφερει 2ο γυρο? ευχαριστω
απανταει μια ρουμανα που αποκλειεται να ειναι 29χρμπορειτε να μου πειτε εαν αξιζει τα λεγτα της... αν βιαζεται και αν προσφερει 2ο γυρο? ευχαριστω
μπορειτε να μου πειτε εαν αξιζει τα λεγτα της... αν βιαζεται και αν προσφερει 2ο γυρο? ευχαριστω
αλβανιδα,γυρω στα 40,κατσαρο μαλλι..καμια σχεση με μασαζ..βιζιτα κανονικη...απανταει μια ρουμανα που αποκλειεται να ειναι 29χρ
τα κιλα της ειναι πολλα - 65κ
μου χε πει για μισαωρο σεξ με κωλο στα 50
κι αν θελω 2η φορα παει 80
οπλισου με κουραγιο και πηγαινε αν θες
εμενα δεν με πειθει
απο εμφανιση και σερβις τι λεει?αλβανιδα,γυρω στα 40,κατσαρο μαλλι..καμια σχεση με μασαζ..βιζιτα κανονικη...
...απο εμφανιση,μετρια...απο service,αστα να πανε..με το που τελειωνεις,εχει γινει καπνος...απο εμφανιση και σερβις τι λεει?