Αν κάποιος συναγωνιστής γνωρίζει κάτι για τις παρακάτω κυρίες ας απαντήσει
Καλημερα οσο αφορα την αγγελια 203847 πηρα τηλεφωνο και μου ειπε 80,00 σε δικο της χωρο στο Περαμα
χωρις πρωκτικο και με μια εκτονωση
Αν κάποιος συναγωνιστής γνωρίζει κάτι για τις παρακάτω κυρίες ας απαντήσει
Καλημερα οσο αφορα την αγγελια 203847 πηρα τηλεφωνο και μου ειπε 80,00 σε δικο της χωρο στο Περαμα
Τελικα μαθαμε αν η Ναντια μιλφ εχει οντς ΣΜΝ οπως ειχε αναφερει καποιος συναγωνιστης???
Καλημέρα, αυτή την έχει δοκιμάσει κανείς? Ξέρουμε κάτι?
Καλημέρα τύπε...προς ενημέρωσή σου...είναι η τύπισσα που κανονίζει κάπου Τρεις Γέφυρες - Αγ. Ανάργυρους σε χώρο της με τον άντρα από κάτω. Αν ρίξεις μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες θα διαβάσεις και κάποια κριτική...κάτι γράφτηκε.
Μην το ψάχνετε άλλο. Το καλύτερο vfm αυτή τη στιγμή ακούει στο όνομα Angelina. Γουστάρω προμοτοριά!!!
ΣΩΣΤΟΣ +1.000.000Καλημέρα τύπε...προς ενημέρωσή σου...είναι η τύπισσα που κανονίζει κάπου Τρεις Γέφυρες - Αγ. Ανάργυρους σε χώρο της με τον άντρα από κάτω. Αν ρίξεις μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες θα διαβάσεις και κάποια κριτική...κάτι γράφτηκε.
εχει πλάκα άκου 80 για 1 ακτονωση. Και γράφει κ πατησια.Καλημερα οσο αφορα την αγγελια 203847 πηρα τηλεφωνο και μου ειπε 80,00 σε δικο της χωρο στο Περαμα
εχει πλάκα άκου 80 για 1 ακτονωση. Και γράφει κ πατησια.
εχει πλάκα άκου 80 για 1 ακτονωση. Και γράφει κ πατησια.
η απο κατω αγγελία απο αυτήν τι λεει ξέρεις κατι;χαχα ναι ψαχνουν για μαλακες το θεμα ειναι να δουμε καμια πραγματικη φωτο οχι να παμε εκει και να δουμε κανα μεγαλο μπαζο
Τι Πατήσια, τι Πέραμα και τα δύο από Π αρχίζουν. Ό,τι να ναι.
μηπως ενοει την απο κατω απο αυτην;μήπως εννοείς για την άλλη αγγελία, γιατί η πρώτη αναφέρεται σε σπίτι που βρίσκεται Πατήσια, στη Δευκαλίωνος
μηπως ενοει την απο κατω απο αυτην;