gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.791
- Πόντοι
- 1.206
προεδρικόν ??? μμμ είναι και γειτονιά ... θαρρώ θα κάνω μία επιδρομή.. πιστεύω ότι μπορώ να την κουμαντάρω
Κοίτα μην σου ρίξει καμία και σ' αφήσει ξερό, γέρο άνθρωπο!
προεδρικόν ??? μμμ είναι και γειτονιά ... θαρρώ θα κάνω μία επιδρομή.. πιστεύω ότι μπορώ να την κουμαντάρω
με σμς μιλησαμε αλλα η ειρωνια που κολλαει?Eίχες αυτήν την ευτυχία; Το έγραψες στο "λεύκωμά" σου;
Ξέχασα δεν υπάρχουν πλέον λευκώματα! Στο φου-μπου σου τότε;
με σμς μιλησαμε αλλα η ειρωνια που κολλαει?
αααααα οχι οχι οκ,ειδες τελικα ο γραπτος λογος ποσο αποτομος κ ψυχρος ειναι?ρε παιδι μου δε ξερω,εχω ακουσει μεν τα χειροτερα για πυτογυρα κ αλλα....αλλα θελω να τη παρω μου βγαζει κατι προστυχο!Πείραγμα ήταν, χωρίς διάθεση υποτίμησης. Αν πάντως σε ενοχλεί τόσο δεν σε ξαναπειράζω.
Απλά όπως το έγραψες κατάλαβα πως κατά τύχην την συνάντησες στο προεδρικό και της είχες μιλήσει.
Κοίτα μην σου ρίξει καμία και σ' αφήσει ξερό, γέρο άνθρωπο!
τι λες ρε ντοκ?? θεριό ανήμερο είμαι ...
Σε πειράζω κι εσένα! Αν δεν μπορείς εσύ να την καταφέρεις την παλαίστρια του σούμο, ποιός θα το μπορέσει;
τι κακος που εισαι .... η ΑΡΤΕΜΙΣ ειναι με new look !!!!!!
αμεσως "δεν ειναι 29...." λες και δεν το ξερει ολο το σαιτ !!!!
εγω παντως που την ειχα δοκιμασει την παολα,κατι για baby-citing μου χε πει οτι εκανε πιο πριν..τωρα αμα δουλευε πιο πριν σε στουντιο-μπουρδελα κ πουλαγε φουμαρα δε το ξερω..παντως ριχνοντας μια γρηγορη ματια στις κριτικες της αλεξανδρας,ως προς το τσεχα,καλα ελληνικα,βυζους μοιαζουν με τα χαρακτηριστικα της παολας..αλλα βλεπω κατι αλλα π.χ αρκετα ψηλη,σκυλε προσωπο που δεν αντιστοιχουν στα χαρακτηριστικα της παολας..
Give me hop Joanna....hop Joanna....Συναθλητές καλησπέρα. Έχουμε κάποια πληροφορία για το παρακάτω;
www.mylist.gr/agelies/%CF%84%CE%B6%CE%BF%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B1-17/]http://www.mylist.gr/agelies/%CF%84%CE%B6%CE%BF%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B1-17/[/url]
Συγνώμη αν έχει ξαναναφερθεί αλλά έψαξα αρκετά πίσω και δεν βρήκα κάτι.