Νέα

Γυναίκες συνοδοί ανεξάρτητες (Callgirls)

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Μηνύματα
646
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Πρέπει νά είναι κανένα πουσταριό,γιατί έδωσα τηλέφωνο νά μιλήσουμε καί εξαφανίστηκε.Πάντως στέλνει καί άλλη φωτό άν ζητήσεις η οποία δέν έχει καμμία σχέση μέ αυτήν ΄της αγγελίας.
 

sexodaskalos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2013
Μηνύματα
417
Κριτικές
12
Like
18
Πόντοι
11
Εγω νομιζω για να κλεισει το θεμα με το ακαποτο πρεπει να παρει θεση και ο οδοντογιατρος. Γιατι ξερω ότι με πολύ ακαποτο τσιμπουκι η γυναικα παθαινει καρκινο στο στομα. Επισης με το πρωκτικο παθαινει ακρατια κλπ. Ο ανδρας απλα παθαινει aids και πεθαινει.  Τα λεω καλα γιατρουλη μου ?
 

Azimazeftos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2012
Μηνύματα
365
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
«Η γη έχει τα όριά της αλλά η βλακεία είναι απέραντη». Είναι ένας από τους γνωστότερους αφορισμούς του Γκυστάβ Φλομπέρ, που επηρέασε τη σύγχρονη λογοτεχνία όσο κανένας άλλος από τους κορυφαίους εκπροσώπους του γαλλικού ρεαλισμού του 19ου αιώνα.
 

shamanshaolin

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Μηνύματα
29
Like
0
Πόντοι
0
Shamana λες να θέλω να κολλήσω τπτ; Ρώσσικη ρουλέττα είναι οτιδήποτε κάνεις σ'αυτή τη ζωή. Έχεις περισσότερες πιθανότητες να σε πατήσει αμάξι στο δρόμο όταν πας βόλτα, παρά να κολλήσεις ΣΜΝ. Κάνω τα τεστ μου και είμαι καθαρός.

Ανήκω στην κατηγορία αντρών που προανέφερες "Αλλωστε υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό ανδρών και ίσως ένα μικρότερο ποσοστό γυναικών όπου η χρήση προφυλακτικού σκοτώνει τελείως την στύση και την επιθυμία για συνεύρεση άσε δε που η δερματική επαφή με το latex ή με τα λιπαντικά και τα άλλα χρησιμοποιούμενα υλικά στα προφυλακτικά ή ακόμη και η αποκρουστική μυρωδιά τους δύνανται να προκαλέσουν σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις."

Άποψή μου είναι οτι ο καθένας κάνει ότι θέλει με το πράμα του. Οφείλει να ενημερωθεί για τους κινδύνους και να πράξει κατά το δοκούν. Κανείς όμως δεν έχει δικαίωμα να πρήζει τα @@ κανενός με κακεντρεχείς σχολιασμούς.

Στην τελική όσοι φοράνε καπότα και πιστεύουν ότι είναι προφυλαγμένοι, δεν έχουν κανένα λόγο να φοβούνται και να κάνουν σαν υστερικοί με όσους γουστάρουν χωρίς με τη λογική ότι αν το κάνει ο Α χωρίς με πουτάνες, θα κολλήσει ο Β. Λες και τον βάζει στη δική του τρύπα.

Τσπ. Καλό βράδυ σε όλους. Αν υπάρχει πληροφορία για CG που να κάνει SWO θα το εκτιμούσα αν μου στέλνατε πληροφορίες σε PM.

Διαφωνώ με την πλειοψηφία αυτών που κράζουν τον Πέτρο γιατί οι περισσότεροι που το κάνουν δεν έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται αρνούμενοι να βάλουν τον εαυτό τους στην θέση του άλλου και σαν να μην φθάνει αυτό κάνουν και τους έξυπνους με απαξιωτικό τρόπο σε όποιονδήποτε άλλον μπορεί να έχει διαφορετική άποψη από την δική τους.
Ρίχνοντας λοιπόν μια ματιά στις υπηρεσίες που προσφέρει η πλειοψηφία των ανεξάρτητων και μη call girls με 100-200 ευρώ/ώρα τι γλυφομούνια, τι γλυφοκωλάδες, τι πεοθηλασμοί ακάποτοι, τι χυσίματα στο στόμα ενίοτε και με κατάποση, τι πρωκτικά, τι γλωσσόφιλα! Της πουτάνας κυριολεκτικά γίνεται!
Μάλιστα όσο περισσότερο διαφημίζεται μέσα από εδώ το φούλ πρόγραμμά που κάνουν οι CGs τόσο πιό περιζήτητες γίνονται εξ'ού και τα 20+20+20++++
Κάντε κι'εσείς ένα κόπο να διαβάστε τα ποστς όσων επιτίθενται στον Πέτρο και σε οποιονδήποτε άλλον τολμήσει να πεί κάτι που δεν είναι politically correct στο θέμα ακάποτο κολπικό σεξ στον αγοραίο έρωτα και θα παρατηρήσετε κι'εσείς πως οι περισσότεροι τα κάνουν 'όλα" η έστω θα ήθελαν να τα κάνουν "όλα" είτε πρόκειται για call girls είτε για πουτάνες του 10ρικου στο Μεταξουργείου, είτε για τραβέλια είτε για εκδιδόμενες καλντεριμιτζούδες ενίοτε ακόμα και πρεζόνια. Δηλαδή είναι ασφαλές το γλυφομούνι με καλτντεριμιτζού όταν η πιθανότητα να εχεις αιμοραγούντα ούλα από περιοδοντίτιδα είναι 100άδες δορές μεγαλύτερη απο το να έχεις αίμορραγία στην βάλανο;
Ποιά call girl ανεξάρτητη ή μη δεν διαφημίζει οτι κάνει 69 και ποιά τσατσά στα μπουρδέλα του Μεταξουργείο δεν κάνει το ίδιο;
O Πέτρος τουλάχιστον ήταν ξεκάθαρος και ειλικρινής και μάλλον πολύ πιο ενήμερος από όλους εκείνους τους εξυπνάκηδες που στην πραγματικότητα τελικά σκέφτονται μόνο με το κάτω κεφάλι τους βλέποντας παντού και πάντα την καμπούρα των άλλων αγνοώντας μόνιμα την δικιά τους!
 

insanetourist99

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2011
Μηνύματα
508
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
1.510
τι διαβαζουμε ρε πουστη μου ελεος...ρε αντε παιξε καμια τόμπολα
 

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Μηνύματα
3.337
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του πιστεύω που μπορεί να είναι τα οποιαδήποτε!!!

Αυτά όμως δεν αναιρούν την αποδοχή των 99.99% σκεπτόμενων ανθρώπων ότι το σεξ χωρίς προφυλάξεις είναι απείρως πιο επικίνδυνο απ'ότι ΜΕ προφυλάξεις... :-

Από κει και πέρα ο καθένας έχει την δική του κόκκινη γραμμή, ιδιαίτερα με τις επαγγελματίες που ποτέ δεν ξέρουμε τι και πώς κάνουν στο κορμί τους... :huh:
 

gr020

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2013
Μηνύματα
61
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
αν ειναι ετσι και δεν βαριεσαι τοτε κλεισε ραντεβου

ειμαι της αποψης βεβαια οτι αυτος που πληρωνει βαζει και τους ορους
της ειχα ζητησει φωτο παλαιοτερα
και δεν μου εστειλε
οποτε κι εγω δεν τη συναντησα
καλα αυτο στανταρ !
κατα μεσο ορο στις εκδιδομενες

αφαιρουμε 9 ποντους απ το μποϊ
προσθετουμε 9 κιλα
προσθετουμε 9 χρονια

σε σχεση με οτι λενε ..
Παλι καλα που ειναι προσθαφαιρεση ! Θα μπορουσε να ηταν πολλαπλασιασμος !!!!!!!!!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom