lamogio12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
ναι
φολες?
..την μελαχρινη,ειχε γραψει καποιος παλιοτερα,την ειχε παρει,και με το που τελειωσε,εφυγε σαν σιφουνας..ουτε μισαωρο...εγω που την πηρα τηλεφωνο,μου ειχε πει 70,μια ωρα,και οταν την ρωτησα για2η φορα μου ειπε,μονο αν τελειωσεις γρηγορα την πρωτη...το φυσαω ακομα και δεν κρυωνει κανουν ντουετο και δεν κανουν λεσβιακο..μαλακια που εδωσα τα λεφτα μπροστα.εχει και αλλα πολλα η ιστορια.160ευρω το πακετο..απλα η δικη μ αποψη για 160 ευρω απλα Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α :S..πιαστηκα λακαμας
η αλλη ειχε αναφερθει και παλαιοτερα ως φολα γι αυτο το ειπα....ετσι ακριβως φιλε μ εγινε απλα με πιασανε κοτσο γιατι αλλα μ ειπε η μια στο τηλ μετα μιλησα με την αλλη για ωρα και μερος και μπλεχτηκε η ιστορια..160 ευρω για 35 λεπτα.μια εκτονωση,χωρις λεσβιακο οταν τα ειπαμε στο τελος η αλβανιδα η ξανθια ειπε πως αν θελω αλλο γυρω αλλα 160
ετσι ακριβως φιλε μ εγινε απλα με πιασανε κοτσο γιατι αλλα μ ειπε η μια στο τηλ μετα μιλησα με την αλλη για ωρα και μερος και μπλεχτηκε η ιστορια..160 ευρω για 35 λεπτα.μια εκτονωση,χωρις λεσβιακο οταν τα ειπαμε στο τελος η αλβανιδα η ξανθια ειπε πως αν θελω αλλο γυρω αλλα 160
SBL σαν γρια αγαμητη τσατσα κανεις....ασε που θυμιζεις τον SPL και την κοντρα με τον μπαρμπα-Ντινο..ελεος με τους χωροφυλακες του σαιτ :- :- :-Α το σηκώνει κ εσένα ο οργανισμος σου μου φαίνεται λοιπόν.
Ουδεποτε είπα να μην έχει λόγο κανείς, μάθε να διαβάζεις, είπα ότι δεν μπορεί να έχει άποψη για κάποια πράγματα κάποιος με 3 μήνες εμπειρία σε οποιοδήποτε θέμα.
Και αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο γιατί ο τύπος είναι εδώ 3 χρόνια με άλλο νικ.
Κ ενώ αποδείχτηκε αυτό πλήρως έρχεσαι εσύ και με εγκαλείς για κάτι που δεν έκανα καν.
Μετά από όλα αυτα πως θες να σε πω μου λες; Τα διάβασες τα προηγούμενα ή απλώς ήθελες να κάνεις το κομμάτι σου; Ε;
Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτά τα διάβασα. Πληροφορίες αν είναι καλή κλπ ρώτησα...στο 1,65 και 67 κιλά με 150 ευρώ την ώρα ?
ευκαιρία !!!
Λοιπον μαγκες δεν αντεχω αλλο αποψε...θελω να δωσω ενα πενηνταρι και να σπρωξω οσες φορες μπορω...οχι μπουρδελα κλπ,με κολ γκερλ...σας ακουω...ηλικια αδιαφορη εμφανιση να βλεπεται...
Λοιπον μαγκες δεν αντεχω αλλο αποψε...θελω να δωσω ενα πενηνταρι και να σπρωξω οσες φορες μπορω...οχι μπουρδελα κλπ,με κολ γκερλ...σας ακουω...ηλικια αδιαφορη εμφανιση να βλεπεται...
σου χαλαμε την "δημοκρατικη " ελευθερια της ηλιθιοτητας γλυκε μου ????SBL σαν γρια αγαμητη τσατσα κανεις....ασε που θυμιζεις τον SPL και την κοντρα με τον μπαρμπα-Ντινο..ελεος με τους χωροφυλακες του σαιτ :- :- :-
με 50αρι δε γαμας οσο αντεχεις αλλα μια η το πολυ δυο........κρατα το 50αρι και ξηγησου εξυπνα ..........οσες φορες αντεχεις και τσαμπα...
εχει περασει καιρος ειναι η αληθεια, μπορει να μιλαει τωρα ρε φιλε δν ξερω....Φίλος, όταν την πήρε εσύ πότε ήταν? Γιατι σε μένα τα μιλαγε τελεια τα ελληνικα(με σπαστη προφορα βεβαια)