daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
λεω να την καλιμπραρω κι εγω το σ/κ αν σηκωσει το τηλ γιατι εχει κι αυτη θεμα απ οτι λενε με το τηλ
λεω να την καλιμπραρω κι εγω το σ/κ αν σηκωσει το τηλ γιατι εχει κι αυτη θεμα απ οτι λενε με το τηλ
Χαχαχαχα . Οση ωρα εσεις παιζατε το πουλι σας εδώ ( συγνωμη μπάσκετ εννοουσα) εγω βρηκα με την πρωτη το πολωνεζακι. Αδυνατουλι, παιχνιδιαρικο και πολύ GFE. Και ακα εκανε (το εθεσε σαν θεμα καθαριοτητας). και δαχτυλακι μπηκε ( Ε μονο δαχτυλακι ειπα!) και στενο μουνακι . 120 για μια ωριτσα και με την κουβεντουλα πηγε σχεδόν 1,5 . Απ' ότι καταλαβα συνεργάζεται με γραφειο αλλα κανονιζει μονη της τα ραντεβού. Προτιμάει κεντρο ή ακομη καλυτερα Πατησιων 232 κοντα στον Αγιο Λουκα. Δεν είναι για στανταρακι αλλα σε λυγωνει με την φρεσκαδα της. Και όταν την ρωτησα μουπε ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ . Ετσι ρε πουστη μου ... η εκδικηση των κοντων. Χαχαχαχαχα
Χαχαχαχα . Οση ωρα εσεις παιζατε το πουλι σας εδώ ( συγνωμη μπάσκετ εννοουσα) εγω βρηκα με την πρωτη το πολωνεζακι. Αδυνατουλι, παιχνιδιαρικο και πολύ GFE. Και ακα εκανε (το εθεσε σαν θεμα καθαριοτητας). και δαχτυλακι μπηκε ( Ε μονο δαχτυλακι ειπα!) και στενο μουνακι . 120 για μια ωριτσα και με την κουβεντουλα πηγε σχεδόν 1,5 . Απ' ότι καταλαβα συνεργάζεται με γραφειο αλλα κανονιζει μονη της τα ραντεβού. Προτιμάει κεντρο ή ακομη καλυτερα Πατησιων 232 κοντα στον Αγιο Λουκα. Δεν είναι για στανταρακι αλλα σε λυγωνει με την φρεσκαδα της. Και όταν την ρωτησα μουπε ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ . Ετσι ρε πουστη μου ... η εκδικηση των κοντων. Χαχαχαχαχα
Και όταν την ρωτησα μουπε ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ . Ετσι ρε πουστη μου ... η εκδικηση των κοντων. Χαχαχαχαχα
και την παρθενια.............πηρες την πρωτια ρε μπαγασα ;) ;) ;) ;)
και την παρθενια.............
μπααααα μαλλον γυναικα ειναι!!!!
ο τασος την εχει ΗΔΗ παρει ΚΑΙ ΑΥΤΗ.
εισαι πολυ πισω
μαλιστα...αφου εισαι ετσι ρε σκατιαρη τοτε δεν θα ξερεις εσυ τι....Χαχαχαχα . Οση ωρα εσεις παιζατε το πουλι σας εδώ ( συγνωμη μπάσκετ εννοουσα) εγω βρηκα με την πρωτη το πολωνεζακι. Αδυνατουλι, παιχνιδιαρικο και πολύ GFE. Και ακα εκανε (το εθεσε σαν θεμα καθαριοτητας). και δαχτυλακι μπηκε ( Ε μονο δαχτυλακι ειπα!) και στενο μουνακι . 120 για μια ωριτσα και με την κουβεντουλα πηγε σχεδόν 1,5 . Απ' ότι καταλαβα συνεργάζεται με γραφειο αλλα κανονιζει μονη της τα ραντεβού. Προτιμάει κεντρο ή ακομη καλυτερα Πατησιων 232 κοντα στον Αγιο Λουκα. Δεν είναι για στανταρακι αλλα σε λυγωνει με την φρεσκαδα της. Και όταν την ρωτησα μουπε ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ . Ετσι ρε πουστη μου ... η εκδικηση των κοντων. Χαχαχαχαχα
θα φαμε ρε και κουλουρι και αστους να λενε τασοΔηλαδη εμεις που ειμαστε στο 1.90 δεν θα φάμε;
Θα την εχει δασκαλέψει κανενας να μας κανει πλάκα μου φαινεται
Κλεμμενες φωτογραφιες παλι καποιοι που σας κοροιδευουν ειναι
φαιη=επαγγελματιαςΠαιδια μπορειτε να βοηθησετε;ποια ειναι καλυτερη η φαιη απο sin city η η κλελια;ευχαριστω εκ των προτερων