Επισκέπτης
ποια χαρα ρε παιχτη???H Xαρά είναι μέλος εδώ και τις έχουν ανοίξει και θέμα εδώ και καιρό
για κοιτα ολες τις φωτο απο την αγγελια
ποια χαρα ρε παιχτη???H Xαρά είναι μέλος εδώ και τις έχουν ανοίξει και θέμα εδώ και καιρό
ποια χαρα ρε παιχτη???
μαζι σου παιχτη αλλα καλο ειναι να σεβομαστε & τους συναγωνιστες..Χαρά δηλώνει η δεσποινίς, και εγώ δεν χαλάω χατήρι
Είπαμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού είναι ιερό
Σεβασμό στον συνάνθρωπο.
Ρε παικτες ειχε παλιοτερα αγγελια οπου ανεφερε οτι ειναι εγχειρησμενη
οντως εκανε αψογη δουλεια!!!!μαγκας ο doctor
οκ παιχτη..εδω ρωτησαν,εδω απαντησαμε..που ειναι το προβλημα???Δεν το κρύβει η κοπέλα. Και στο θέμα που έχει ανοιχτεί αναφέρεται ότι είναι τρανς
ποια χαρα ρε παιχτη???
και αμα τον πιπιλαει και καλα μπλεξαμε μαγγκεςΓυναίκα βλέπουμε και καυλώνουμε. Οι ομοφοβικοί ας μείνουν μακριά.
Καλα ρε...αυτο σε μαρανε...να μας ενημερωσεις οτι ειναι...Βαγγελακης!!!!!!!....Εδω εχουν γεμισει οι οικοι και τα στουντιο...απο τετοιους παρομοιους(Τρανς) και πηγαινουν πολλοι και γαμανε και δεν παιρνουν πρεφα και γραφουν και κριτικες οτι πηγαν και γαμησανε ενα θεομουνο(ετσι το αποκαλουν οι ασχετοι)!!!!!....Και εσυ κολλησες εδω????....Μην βλεπεις το δεντρο αλλα το δασος!!!!...Και αν θελεις να ενημερωνεις σωστα τους συναγωνιστες σου....καλα θα κανεις να μην σπαμαρεις.... αλλα να μιλας επι ουσιας, γιατι η συγκεκριμενη τουλαχιστον δεν το εχει κρυψει..οπως λεει και ο "tomito"...γι' αυτο ρουφα το αυγο σου και πες καμια αλλη μαλακια....που στα αλλα εισαι.."LE PROFESSIONNEL"....ξερεις εσυ που!μαζι σου παιχτη αλλα καλο ειναι να σεβομαστε & τους συναγωνιστες..
χαρα αλλα πρωην βαγγελης λοιπον..
150 η ωρα ,φουλ προγραμμα χωρις κουλουρι. καθαρη κοπελα, μικρη σε ηλικια και ομορφουλα σχετικα....παιδες για την συγκεκριμενη.... εχει αναφεθει ξανα κατι?
Εδω εχουν γεμισει οι οικοι και τα στουντιο...απο τετοιους παρομοιους(Τρανς)
Και μένα Συναγωνιστές στουντιάδες με ενημερώσανε περι τίνος πρόκειται. Έχει περάσει από στούντιο η συγκεκριμένη. Κάνει και πιάτσα επίσης.
πιάτσα κάνει στην συγγρού ή αλλού;
( έχει διαφορά ή νομίζω; )
Η Χαρά είναι που κάνει "πιάτσα" στο παράδρομο της Συγγρού... τελευταία φορά την είδα στο ύψος του Kinky Opera (αν δεν με απατά η μνήμη μου...)