gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Οταν λες Βανεσσα ? κυκλοφορουν πολλες .
Το διευκρινήσαμε ρε τύπε!
Η "φίλη" της Αντζελίνας, η "δικηγορίνα", η Ρουμάνα τέλος πάντων...
Οταν λες Βανεσσα ? κυκλοφορουν πολλες .
Όταν λεμε Ατζελινα εννοουμε ρουμανα 185+ που φιλαει ρουφηχτα και πηδιέται ειτε μονη της ειτε μρ την Βανεσσα επισης ρουμανα που πηγαινοέρχεται στην ελλαδα και συστήνεται σαν δικηγόρος. Ετσι δεν την μπερδευουμε με άλλες Βανεσσες . Άλλο πιανεις και άλλο κλανεις !!!! Δεν ξερω ο νεαρος για ποιοα Βανεσσα μιλαει που χυνει συνεχεια , παντως όχι η ρουμανα που για να χυσει πρεπει να βρει και μεγαλο και ζωηρο. ο.ε.δ.
δωστε τα φωτα σας κατι βρηκα και φαινεται καλοοοοοοοο το πιπινακι!!!!!!!!!
με πολλες φωτο μαλιστα......
]
Ρε παιδια πως μπορουμε να βαλουμε κανα σχολιο για την Μαρκελα απο τη στιγμη που δεν ειναι στην κατηγορια των call-girls?
πήρες και ήρθε η κοπέλα στις φωτογραφίες;
Ναι και εχω να πω αρκετα νομιζω...
Ναι και εχω να πω αρκετα νομιζω...
Για αυτο ξερουμε τιποτα μαγκες? [URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=187773-6&cityId=2&subcatId=69[/url]
ολα οκ.
γιατι χαθηκες?? εχεις κανα καλο και και δε μας το λες???
Βρε τους αθεόφοβους.... Μέχρι τη Σύλβια Σαιντ καταφερανε και φερανε στην Ελλάδα... με το ψευδώνυμο ΕΙΡΗΝΗ...
Λοιπόν ας πούμε 2 λόγια για την Μαρκελα24
Συνάντηση στις 14-11-13 σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Τα τηλέφωνα για συνάντηση ξεκίνησαν περιοδικά νωρίς το μεσημέρι με συνεχείς απορρίψεις ή αναπάντητες κλήσεις. Ύστερα από αρκετές προσπάθειες απάντησε και κανονίστηκε ραντεβού για το βράδυ μιας και μου είπε ότι δουλεύει μέχρι αργά. Σε ερώτηση μου για χρονοχρέωση μου είπε μια ώρα 80 ευρω τα πάντα όλα. Ωραία λέω τα πιάσαμε τα λεφτά μας...
Έρχεται λοιπόν ανοίγω την πόρτα πρώτη εντύπωση πολύ καλή σχετικά όμορφη κοπέλα αδύνατη με συμπαθητικό πρόσωπο και ωραίο σώμα,στήθος και κώλο. Ωραία λεω θα περάσουμε καλά. Έλα όμως που έρχεται μου κάθεται στο κρεβάτι και αρχίζει την κουβέντα για κανα 5λεπτο. Ωπα λεω δεν ήρθες εδω για κουβεντα και αρχίζω να την ξεντύνω.Τέλος πάντων να μην πολυλογώ απο καθαριότητα πολυ καλα και ξυρισμένο νινι. Στα του αγώνα πιπα αδιάφορη με προφυλακτικό και δόντι.Της λεω να έρθει απο πάνω μου λεει θελει απο κάτω, τη γυρίζω στα 4 που εβλεπα και τον ωραίο της κωλο μου λεέι δεν μπορεί γιατι πονάει πολύ.Η μια ξενερα μετα την άλλη.Μετα πολλα με τα λίγα τελειώνω και παμε για πλύσιμο. Της λέω για 2 γυρο μου αρχίζει 2 φορα 20ε, ακάποτο 20ε, κώλο 30ε. Δηλαδη ενα πληρες πρόγραμμα 150ε. και τα 80ε τι έγιναν λεω εγω???
Λοιπόν η κοπέλα πέρα από μια καλή εμφάνιση δεν αξίζει για κάτι παραπάνω. Δεν κάνει για αυτή τη δουλειά. Εγώ προσωπικά δεν θέλω γυναίκα από κινέζικη πορσελάνη της δυναστείας Τιν-Τσαν-Τσουν να φοβάμαι μη σπάσει. Θέλω να αντέχει δυνατό σφυροκόπημα και να έχει όρεξη για αυτό που κάνει. Από μένα ΜΑΎΡΟ και μακριά όποιος δε θέλει να κλάψει τα λεφτά του...
Τοσο χαλια αδελφε ειναι?Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να πας προετοιμασμένος! :-