petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.252
- Πόντοι
- 41.813
Θα ειναι κουρασμενο το κοριτσι.
και καθημερινη σημερα που καλεσα,τζιφος.
Θα ειναι κουρασμενο το κοριτσι.
Φιλε μου κοιτα στην ακρη το μπρατσο της. Απο εκει φαινεται οτι θα εχει πολυ λιπος στην υπολοιπη φωτογραφια που δεν βλεπουμεKαμιά εμπειρία απο αυτή;
...και να προσθεσω και γω,οτι δεν κανει πρωκτικο,δεν ειναι μιας ωρας το ραντεβου,και δεν ειναι επαγγελματιας(αυτα μου ειπε στο μαιλ)..παντως νομιζω οτι 100 ευρω για το τεθωρακισμενο,ειναι υπερβολικα...τησ εστειλα θελει 100,00 για μια ωρα 1,67 υψος 95 κιλα μελαχροινη δεν στελνει αλλεσ φωτο να δω που της ζητησα
συγγνωμη αλλα με τετοια αναλογια υψους-βαρους, μονο για παλη ειναι καλη και μαλιστα στις μεγαλες κατηγοριες. ειπαμε, να εχουμε ειδικα γουστα, αλλα αυτο ειναι για πολεμο, δεν ειναι για ερωτα.......και να προσθεσω και γω,οτι δεν κανει πρωκτικο,δεν ειναι μιας ωρας το ραντεβου,και δεν ειναι επαγγελματιας(αυτα μου ειπε στο μαιλ)..παντως νομιζω οτι 100 ευρω για το τεθωρακισμενο,ειναι υπερβολικα...
σωστός................................συγγνωμη αλλα με τετοια αναλογια υψους-βαρους, μονο για παλη ειναι καλη και μαλιστα στις μεγαλες κατηγοριες. ειπαμε, να εχουμε ειδικα γουστα, αλλα αυτο ειναι για πολεμο, δεν ειναι για ερωτα....
Αν θυμάμαι Καλά για αυτό είχες μιλήσει τουλάχιστον πριν 15 μέρες και είχες και τηλέφωνο και ΦΒ και περίμενες τόσο καιρό χωρίς να την συναντήσεις ;
Μάλιστα είχες πει ότι ζητά 100 όταν άλλοι έλεγαν 150 και 200
Προφανώς ή η κοπέλα έκανε την Πλάκα της ή έκανε καμιά δεκαριά ραντεβού αυτές τις δύο βδομάδες έπιασε το 2000 που μάλλον της έλειπε και Άντε γεια ...
Φιλε μου κοιτα στην ακρη το μπρατσο της. Απο εκει φαινεται οτι θα εχει πολυ λιπος στην υπολοιπη φωτογραφια που δεν βλεπουμε
Μηπως την ελεγαν Τονια και το τηλεφωνο της τελειωνε σε ....8895?Σεβαστη η αποψη σου...
Μονο που δεν περιμενα εγω για ραντεβου...με τρεναρε και ελειπε(οπως ειπε) στη θεσαλλονικη.
Τι να εκανα????Απλα περιμενα και εστελνα μηνυματα.
Μηπως την ελεγαν Τονια και το τηλεφωνο της τελειωνε σε ....8895?
To τηλεφωνο τελειωνε σε ...8895?Γιατι αυτες αλλαζουν και ονοματα επειδη ειχα γνωρισει μια περιπτωση τετοια το καλοκαιρι σε αυτην την ηλικια και μου ελεγε για Θεσσαλονικη κλπto fb εγραφε αγγελικη.
To τηλεφωνο τελειωνε σε ...8895?Γιατι αυτες αλλαζουν και ονοματα επειδη ειχα γνωρισει μια περιπτωση τετοια το καλοκαιρι σε αυτην την ηλικια και μου ελεγε για Θεσσαλονικη κλπ
οποτε μαλλον ειναι αλλη η αλλαξε τηλεφωνο αν ειναι η ιδια ,αλλα ετσι μου εκανε και με τρεναρε κανενα μηνα γιατι μου ελεγε οτι ηταν θεσσαλονικη ,ενω η καταγωγη της ηταν απο Κοζανη Παντως αν ειναι αυτη δεν αξιζε την ειδα μονο μια φορα και εγω δεν επεδιωξα να την ξαναδω γιατι και δεν θα ελεγα οτι ηταν κατι συνταρακτικο
ρε παιδες,τωρα που διαβαζω για την φοιτητρια,παιζει και μια ιολη νομιζω στα 150?...αλλα νομιζω δεν αξιζει...εχεουν γραψει και κριτικες...
οποτε μαλλον ειναι αλλη η αλλαξε τηλεφωνο αν ειναι η ιδια ,αλλα ετσι μου εκανε και με τρεναρε κανενα μηνα γιατι μου ελεγε οτι ηταν θεσσαλονικη ,ενω η καταγωγη της ηταν απο Κοζανη Παντως αν ειναι αυτη δεν αξιζε την ειδα μονο μια φορα και εγω δεν επεδιωξα να την ξαναδω γιατι και δεν θα ελεγα οτι ηταν κατι συνταρακτικο
to fb εγραφε αγγελικη.
Ναι την πηδηξα αλλα ξενερωσα γιατι ηταν μη το ενα μη το αλλο... θα τραβηχτης μην σπασει το προφυλακτικο και αλλες μαλακιες και ενω ειχαμε πει 100 για μια ωρα της εδωσα 50 και στο εικοσαλεπτο την εκανα θυμηθηκα οτι ειχα μια δουλεια....σαν κορμι παντως ηταν καλημια από τα ίδια ... μου τα έπρηξε τουλάχιστον δύο μήνες !!! την πήδηξες τελικά ? και αν ναι, με πόσα ?